2777
2789

تجربه ندارم 

اودافظ🏃🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تجربشو ندارم اصلا مجردم ولی یسری چیزا طبق اطلاعات عمومی یا چیزایی ک تو گذشته به خاطر رشتم خوندم میگم

شوهرتون حتماااا باید از کاندوم استفاده کنه چون خیلی چیز‌مهمیه از کلی بیماری برای شما جلوگیری میکنه یا حتی عفونت

اگر دیدید واقعاااا راه نداره میتونید با دکتر زنان مشورت کنید که چطوری باید استفادش کنید

و اینکه خجالتم نکشید از اینکه برید داروخونه نمیخواید جرم کنید کع

داروخونه هم کارش همینه کادرشم کارشون اینه که به شما مشورت بدن برای استفاده

پیش قدم باشید برای کنار گذاشتن این تابو مسخره ک افتاده بین مردم

اونا انقدرررررر کاندوم میفروشن ک اصلا کسی یادشون نمیمونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خیلی تحقیق کردم ندیدم جایی بفروشه... داروخونه ها هم روم نمیشه بپرسم

عزیزم برو بپرس چه خجالتی!؟ داروخونه کارش همینه رو‌خودتون کار کنید و برید خیلی راحت بخرید

اونام در روز عید قرص و دارو کلی از این چیزا میفروشن

عزیزم برو بپرس چه خجالتی!؟ داروخونه کارش همینه رو‌خودتون کار کنید و برید خیلی راحت بخرید اونام در ر ...

اخه متصدی هاشون آقا هستن... بعد من شوهرم خودش میخره برای خودش اما دوس داشتم یک بارم زنانه رو استفاده کنم.. شما تا حالا خریدین؟ 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اخه متصدی هاشون آقا هستن... بعد من شوهرم خودش میخره برای خودش اما دوس داشتم یک بارم زنانه رو استفاده ...

نه عزیزم من مجردم استفاده نکردم

ولی ببین هیچ اشکالی نداره از داروخونه حتی با متصدی اقا بخری اونا در روز کلیییی میفروشن حتی کارشون همینه دقت نمیکنن فرد مقابل کیه ولی اگر خجالت میکشی خب بنظرم میتونی یه کار دیکه کنی

فروشگاهای زنجیره ایی بزرگ برو اونجا خلوته کسیم نیست روشونو نگاه کن هرکدومو میخوای بردار 

دی جی کالا هم میتونی انلاین سفارش بدی نظراتم میتونی بخونی تازه

نه عزیزم من مجردم استفاده نکردم ولی ببین هیچ اشکالی نداره از داروخونه حتی با متصدی اقا بخری اونا در ...

فروشگاه ها دیگه تو شهر ما ندارن حتی مردونه دیگه نمیارن کرمان هستیم 

رفاه  وکوروش و فامیلی  نگاه کردم دیگه نمیارن

دی جی کالا هم فقط مردونه داره 

فروشگاه ها دیگه تو شهر ما ندارن حتی مردونه دیگه نمیارن کرمان هستیم  رفاه  وکوروش و فامیلی ...

توی کرمان هایپرمی نیست اونجا باید داشته باشه

ولی اگرم نیست برو یه داروخونه بزرگ‌ اینروزا کرونا هم هست ماسک هم میزنی حتی کسی نمیفهمه شما کی قیافتم نمیبینن

خیلی عادی بهشون بگو اونام سریع بهت میدن

حتی میتونی تایم شلوغتر بری ک حتی حواسشونم نیست چیو به کی میدن

توی کرمان هایپرمی نیست اونجا باید داشته باشه ولی اگرم نیست برو یه داروخونه بزرگ‌ اینروزا کرونا هم ه ...

نه هایپرمی تاحالا ندیدم.. اینا هم همشون داشتن ها مردونه تا چند ماه پیش الان دیگه داروخونه ها هم کم دارن جون گرون شده کسی نمیخره.. میترسم برم داروخونه بگم زنونه بگه ندارم... زنونه خوبه؟ 

فروشگاه ها دیگه تو شهر ما ندارن حتی مردونه دیگه نمیارن کرمان هستیم  رفاه  وکوروش و فامیلی ...

راستی الان یه چیزی یادم افتاد ؛ چند وقت پیش توی اینستاگرام تبلیغ دیدم برا اینجور چیزای بهداشتی از این جور پیجا هم میتونی بخری اکثریت کسایی ک خجالت میکشن از این پیجا میخرن

راستی الان یه چیزی یادم افتاد ؛ چند وقت پیش توی اینستاگرام تبلیغ دیدم برا اینجور چیزای بهداشتی از ای ...

راست میگی بزار اونجا هم سرچ کنم.. چون به نظرم تنوع خوبی باید باشه

راست میگی بزار اونجا هم سرچ کنم.. چون به نظرم تنوع خوبی باید باشه

اره دقیقا تازه اکثر خانوما یا حتی اقایونی که خجالت میکشن از اینجور پیجا میخرن بنظر منم خوبه تازه میتونی از ادمینشون کمک بگیری مطمئنن خانومن