2777
2789
عنوان

شوهر خسیس یا .....

259 بازدید | 37 پست

شوهرم همیشه توذوقم میزنه و تایچیزی بخوام میگه ببین انقدر ته کارتمه فقط

درصورتی ک من باملاحظه هستم ولی واقعا شرمنده و تحقیرمیشم..خونه بابام گدابازی نبود😔😓😭

شماچطورین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب شاید واقعا نداره بدبخت الان شرایط اقتصادی واسه همه بده😔

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 
بابا ۴۰سالشه بچه نداریم ، خونه ام داریم، .....خرجیم نداریم...  خیلی بهم فشارمیاره از اول همین ب ...

مثل شوهر من

الان داشتم شام میخوردم میگه غذا بستم به خیکت ....اونقدر سرم منت میزاره ک بهم غذا میده اونم در حد معمولی.

شاید نداره واقعآ

باورنمیکنم.... ن بچه داریم ن خرجی.... ازشکم خودش کم نمیزاره من میگم برنج هندی بخوریم قبولن میکنه. فقط واس شکم‌خودش خرج میکنه من ۵۰کیلوام اون ۱۰۰

مرد خسیس خیلی بده من درکت میکنم سعی کن همون اولش بگی فلان چیز میخوام اینقدر قیمتشه 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
بابا ۴۰سالشه بچه نداریم ، خونه ام داریم، .....خرجیم نداریم...  خیلی بهم فشارمیاره از اول همین ب ...

دیگه آدم خسیس درست بشو نیس خواهرجان 

خدا خودش یه پولی بهت بده به منم بده که اینقدر تحقیر نشیم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
مثل شوهر من الان داشتم شام میخوردم میگه غذا بستم به خیکت ....اونقدر سرم منت میزاره ک بهم غذا میده ا ...

وا....     مثلا میگ همین ماهی۳۰۰ ک بهت میدم کافیه خرجش کن و دگ نخوای..  بخدا بهم برمیخوره من خانوادم اینطورنبود