2777
2789
عنوان

شوهر خسیس یا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا....     مثلا میگ همین ماهی۳۰۰ ک بهت میدم کافیه خرجش کن و دگ نخوای..  بخدا بهم برمی ...

منم تو خانوادم راحت بودم..‌معمولی بودیم ولی الان زیر معمولی ام....قبلا بهم ماهی ۱۵۰ میداد الان دیگه نمیده فقط میگه هر چی میخوای بگو من میخرم...اونم فقط خوراکی اونم با منت....هنوز بعد ۷ سال لباسای مجردیمو دارم....😭

من پول دارم.... اگ بخوام انقدر مستقل باشم شوهر برای چی

پس خوشبحالت کاش من میداشتم مستقل میبودم همشون برن به درک شوهر چیه دیگه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
بأيد كنار بياي خاهر منم اينجوريه با يخورده سطح پايين تر از نظر مالي ازدواج كرد ي خورده اذيت ميشع ولي ...

اینها مالشون ازما بیشتره اما ما بالاتر و راحتتر زندگی کردیم .اینا خیلی مادی هستن خیلی. ما معنوی هستیم و حرف همو نمیفهمیم

من پول دارم.... اگ بخوام انقدر مستقل باشم شوهر برای چی

خب خودت خرج کن تا بفهمه خرج یعنی چی....یه مدت سر کار میرفتم خودم خرج میکردم دست و دلبازتر شده بود.

شوهر من ک ندیده و نخورده....فکر میکنه الان داره سنگ تموم میزاره!

ایشالا خدا بشمام برکت بده

مرسی عزیزم انشاءالله...منکه بشدت محتاجم خدا کمکم کنه🙏

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘