2777
2789
عنوان

زایمان کردم طبیعی. دو ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 184 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم خودم کارام میکرد همه کار تنهایی درد نداره مگر اونایی ک کلی بخیه دارن بازم ارزششو داره چون ...

خاهر شوهرم اولی طبیعی بود دومی سزارین سر سزارین خیلی درد میکشید بخیه هاش لباسشم عوض نتونست بکنه میگفت طبیعی خیلی بهتر بود هنوزم بعد ۳ سال بخیه هاش درد دارن نمیدونم چرا

خوب تعریف کن

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
مرسی عزیزم. میخواستم بگم نترسین. واقعا بعد زایمان فقط نهایت نیم ساعت از سرما لرزیدم. خواستم امید بدم

مبارکه عزیزم، ولی همه مثل شما نیستن، من خودم طبیعی زایمان کردم بچه اولم رو، از درد مشت میزدم به دیوار، استخونهام داشتن میترکیدن، واسه یکی راحته واسه یکی سخت، بیمارستان و پرسنل هم خیلی شرطه، امیدوارم همه مثل شما زایمان راحتی داشته باشن 

دعا کن منم ماه دیگه زایمان راحتی داشته باشم، کل دوران بارداری مریض بودم، دیروز سونو بودم وزن بچه ام خیلی کمه 

دعا کن بعد این همه سختی حداقل بچه ام سالم بدنیا بیاد 

به سلامتی عزیزم  میشه بگی چجوری بود منم نزدیک زایمانمه میترسم . برش و بخیه رو حس کردی؟؟؟

اره میخواد. اول یه آمپول میزنن بی حس بشه بعد برش میزنن. و درآخر بخیه میکنن. اینا رو نمیفهمی چون بی حسی میزنن. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
به سلامتی عزیزم  میشه بگی چجوری بود منم نزدیک زایمانمه میترسم . برش و بخیه رو حس کردی؟؟؟

شمامعاینه هم رفتی؟

درد داشت؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
2790
2778
2791
2779
2792