2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

102 بازدید | 15 پست

من اصلا قبول ندارم وظیفه پدر و مادر من باشه سیسمونی بخرن. واااااقعا بدم میاد از چنین رسمی. دست خانواده مم واقعا تنگ بود اصلا الان نمیتونستم ازشون توقعی داشته باشم. هرچند چندبار گفتن بنویس چقدر خرج کردی بعدا بهت بدیم. ولی من حاضر نیستم بگیرم ازشون.

پس انداز خودمو چندماه پیش دادم همسرم بذاره روی پولش برای ماشین خریدن. کاش میدونستم قراره باردار شم و برای سیسمونی نگه می داشتم:/

الان بهم پول داد ضروریات رو حداقلی حداقلی در حد سه، سه و خوردی خریدم. اصلا هیچ چیز بزرگ گرونی هم نخریدم. نه کالسکه نه کریر، کمد هم یه جا مناسب پیدا کردم بسازه دوتومن.

حالا مدام باهام بداخلاقی می‌کنه که چقدر خرج کردی:/

منطقی که فکر میکنم خب وظیفه شه بچه دار شده باید خودش خرجش رو بده، ولی اعصابمم به هم می ریزه از این بداخلاقی هاش. دلم نمی‌خواد به روم بیاره چرا مامانت نخرید. دلم خیلی گرفته. کاش پس اندازمو بهش نداده بودم شش هفت تومن بود چندماه پیش دادم بهش. از درآمد خودم بود. الان سرکار نمیرم درآمد ندارم دیگه:(

همه ش اشکم رو درمیاره برای این دوسه تومن پول.

سر هربار دکتر و سونو هم بداخلاق میشه. انگار نه انگار به خاطر سلامتی بچه خودشه

سختی هاش با منه، هزینه هاشم زورش میاد

می‌دونم اوضاع اقتصادی همه به هم ریخته، درکش میکنم از صبح تا شب مشغول کار و درسه آخر یه سوپری می‌ره میاد اعصابش به هم میریزه از قیمتا، ولی خب گناه من چیه که از اول بارداری با ویار سخت خوابیدم، این غصه هارو هم بخورم:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو ما اصلا رسم نداریم 

چرا رسم فامیل که هست، همه سیسمونی میخرن.

ولی شرایط خانواده من الان واقعا مساعد نیست. حتی اندازه همین دوسه تومن. همینجوری شم پنج ماهه خونه مامانم خوابیدم خیلی بیش از سیسمونی ما اینجا خوردیم و هزینه کردیم:(

بنظرم با قاطعيت باهاش برخورد كن

اگ مادر پدرش براتون كاري نكرده اينارو ب روش بيار

و بگو پدر مادرم اصلا وظيفه يي ندارن سيسموني بيارن

اگرم چيزي بدن از لطفشونه 

ب شوهرت بگو وظيفه توه وسيله هاي بچه رو بخري

هركي خربزه ميخوره پاي لرزشم بااايد بشينه

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

سر هربار دکتر و سونو هم بداخلاق میشه. انگار نه انگار به خاطر سلامتی بچه خودشه سختی هاش با منه، هزین ...

اخی عزیزم اشکال نداره باهاش حرف بزن بگو الان همه وضعشون همینه سر هر چیزی ادم اعصابش خورد شه که دیگه هیچی اینا روال زندگیه تا جایی که میشه نباید بهش فکر کرد

ما زنها چه دغدغه هایی داریم، خصوصا تو بارداری ☹ غصه نخور، شوهرت عادت کرده غر بزنه، تو بیخیال باش

خیلی حالم بده

چندرغاز پول چه ارزشی داره من اینطوری هرروز اشک بریزم:(

چرا رسم فامیل که هست، همه سیسمونی میخرن. ولی شرایط خانواده من الان واقعا مساعد نیست. حتی اندازه همی ...

میدونم عزیزم ولی خیلی جدی بگو رسممون نیست 

با جدیت همین کم و زیادم نگو 

بعدشم بچه خیلی خرج داره با همسرت صحبت کن 

بهش بگو.بگو یکبار و برای همیشه بهت میگم:دست از این کارات بردار وگرنه بد میبینی!بگو اونوقتی که خوش خوشانت بود باید فک اینجاشو میکردی که باید برم دکتر و دارو بخورم و....هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه.بچه رو از تو دارم!پس حواست باشه چیکار میکنی!

من همین یه دونه ام!
بنظرم با قاطعيت باهاش برخورد كن اگ مادر پدرش براتون كاري نكرده اينارو ب روش بيار و بگو پدر مادرم&n ...

هنوز به زبون نیاورده که من چیزی بگم. ولی می‌دونم تو ذهنش هست که بداخلاقی میکنه

به خدا من هیچ وقت توقعی از پدر و مادرش نداشتم. هروقت گفته پدرای بقیه چی دادن پدر من چی، میگم بی خیال خودمون همه چی می‌خریم کم کم.

بهش بگو.بگو یکبار و برای همیشه بهت میگم:دست از این کارات بردار وگرنه بد میبینی!بگو اونوقتی که خوش خو ...

یکی دوتا دوست احمقش گفتن که دکترا به خاطر پول آزمایش میدن سونو میدن و ما نرفتیم و فلان، اینم ول نمیکنه، همه ش فکر می‌کنه من اضافی میرم دکتر یا باید وایسم با دکتر دعوا کنم که سونو آزمایش دارو نده:/