2777
2789
ماله من...نماز صبحشم قضا نمیشه...ولی دست بزن داره.دوهفتس ک کتکم زده و خودش و مادرش و دوتا خواهراش گف ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم 

خدا کمکت کنه 😔😔😔😔

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم‌ به زور نمیشه کسی و نماز خون کرد خودش باید به این حس برسه که صحبت با خدا بهش آرامش میده و یه جور تشکر  کوچیک از نعمت هایی که داده هست

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

من اصلا مذهبی نیستم ولی دوست دارم شوهر ایندم نماز بخونه چون نماز ۳ وعده اونم مخصوصا صبح یجورایی نشونه نظم و ارادس 

البته ی چیز کلی میگم. میتونه نشونش باشه

ولی در کل دوست دارم دیگه😁

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن
نمازش به درد لای جرز هم نمیخوره!!!

خیلی دلم ازش سیاه شده،خیلی ناراحتم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
ماله من...نماز صبحشم قضا نمیشه...ولی دست بزن داره.دوهفتس ک کتکم زده و خودش و مادرش و دوتا خواهراش گف ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم برات

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم  خدا کمکت کنه 😔😔😔😔

ممنونم عزیزم زنده باشین،

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
خیلی دلم ازش سیاه شده،خیلی ناراحتم 

اگه اولین بارشه شایدتونستی تعهدگرفتی و دیکه نکرد!اگه همیشه هس که بایدفکراساسی بکنی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
عزیزم چقدر ناراحت شدم برات

زنده باشین،لطفا فقط برام دعاکنید 

نمازش به طاق خونه نخورده برمیگرده پایین😐

ممنون میشم اگه برام دعاکنید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792