2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اولین بارشه شایدتونستی تعهدگرفتی و دیکه نکرد!اگه همیشه هس که بایدفکراساسی بکنی!

دومین بارشه...تو یکسال و نیم.ولی پارسال ب روی خودم نیوردم،ولی امسال چون باردار بودم و کتکم زد خیلی اساسی ناراحت شدم بعدش گفت زنگ بزن بابات بیاد ببرت تا بیام طلاقت بدم.مادر و خواهراش هم همینو گفتن.یکیشون ک گفت یا بکشش یا طلاقش بده 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

من شوهرم همییشه میخونه خیلیم خوبه ولی من تنبلیم میشه گاهی از اون خجالت میکشم ک زن اینطوری داره .ولی خوب چیکار کنم .شوهرمم هیچی بهم نمیگه .برا نماز صبحم بیدارم نمیکنه .فکر کنم خوشش نمیاد از من ک خودش تنها بره بهش پیش حوریا بهشتی من ک رفتم جهنم دیگه کاری بهش نداشته باشم .هییییع خدایا خودت کمک کن جذبت بشم

شما مشکلی نداری؟هیچی نمیگی بهشون؟

نه . چون شوهر من  اخلاقش خوبه . دست و دلبازه .

خیلییی صبوره .

اینا برام کافیه . نمازم نمیخونه مهم نیست .

من خودم نماز میخونم حتی نماز شب و....

ولی چون در فامیلا دیرم مردایی که نمازشون سر وقته به همسراشون  خیانت کردن بداخلاق ان .

گنم میگم کاش نماز نمیخوندن اون مردها هم . اما توش اخلاق و وفادار بودن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(