2821
2789
عنوان

زایمان دوم

355 بازدید | 22 پست

سلام الان دقیقا سه هفته دیگه بچه ام بدنیا میاد خیلی استرس دارم برا زایمان اولیم دوسال و نیم پیش طبیعی بود اینم دیگه میخوام طبیعی بیارم یادم نیس سر اولی دوسه ساعت درد کشیدم که تحملش سخت بود اینو نمیدونم راحتتره یا بچه با بچه و زایمانا فرق داره خیلی نگران هستم میترسم از اون دردای غیر قابل تحملش

فقط خدا حقیقت دارد

میگن دومیه راحت تره

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به سلامتی

منم زایمان دومم همین فکرا رو میکردم ولی خوب بود استرس نداشته باش 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

وااااي درست مثل من 

هنوز ٦هفتمه اما استرسام شروع شده من زايمان اول از ساعت ٧:٣٠صبح بود ٥:١٥بعداز سهر تموم شد

بچت دختره يا پسر؟ اولي چي؟

واسه اين ميگم كه بدونم جنسيت تو زايمان تاثير داره

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
دردا و مراحل که همونه چطور میگن راحتتره

نه گلم میتونه کلا شبیه هم نباشه

من که سر دومی نصف اولی زمان برد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مامانم میگه دومی سخت تر بوده واسش😁

منم یه دونه طبیعی زایمان کردم شنیدم نمیدونم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

[QUOTE=167554610]اولی دختر دومی هم دختر[/QUOTE]

بسلامتي انشاالله 

ميگن دومي چون رحم و اينجور چيزا جاش از قبل باز تره راحت تره 

نميدونم بازم 

لطفا سر زايمانت واسم حتما دعا كن

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....