2777
2789
عنوان

زن پلشت وااای مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 276 پست
بله عزيزم اگه ميتونيد كمكش كنيد حتما اين كارو انجام بدين اگر اونقدر صميمي هستيد و بهش نزديكيد اشكالي ...

بخدا من نفهمیدم چی شد ی لحظه اومدم دیدم عه دارم فوش میخورم فقط عنوانم بد بود قبول دارم ولی اینهمه فوششش

ب نظر شما برم باهم دوتایی بریم بیرون مث مجردیامون ببرمش بریم خرید یا برم پیشش با کلی خوراکی تا صبح ب ...

دلیل حمله کردن بچه ها بهت لحن حرف زدن اول تاپیکته

میگی دوست نزدیکمه بعد بهش میگی پلشت؟!

خب تو که میخوای کمکش کنی چرا با این حرفا تحقیرش میکنی

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت شوهرش بچه کوچیک داره؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
ببین پس افسرده شده،،،،،ولی اگه زندگیشو دوست داره باید عوض بشه اگر عوض شد و شوهرش کلا دنبال هوسه ،،،ت ...

ن بچه ندارن یعنی کلا بچه دوس نداره با ی مرکز مشاور تلفنی حرف زدم گفت باید بیاد اینجا اینطوری نمیشه ولی فک نکنم بیاد 

کاری به بقبه ی حرفا ندارم ولی نزدن موی دست و پا کثیفی نیست من خودمم چندساله موهای دستامو نزدم مگه مردا که سر تا پا پر موان کسی بهشون میگه کثیف؟اصلا موی بدن کثیف نیست ناحیه های خاص برای بهتر رعایت کردن بهداشت بهتره شیو بشه ولی بقیه ی بدن سلیقه ایه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ببین پس افسرده شده،،،،،ولی اگه زندگیشو دوست داره باید عوض بشه اگر عوض شد و شوهرش کلا دنبال هوسه ،،،ت ...

و جالب اینه اون مشاور نگفت ب توچه دخالت نکن گفت کمکش کن بیاد اینجا.حالا اینجا همه شدن متخصص

من زنداییم به خونش اصلا نمیرسه .یه بار رفتیم خونشون بچش کوچیک بود لیوانای چایی رو جمع کرد ریخت تو سینگ ،کون بچشم رو لیوانا شست .داشت چایی دومو میاورد فرار کردیم😂😂😂😕😕

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اس کساییی ک الان فازه ب تو چه زندگی خودشه گرفتین شما همونایی هستین که مدام سرتون تو زندگیه عروس و جا ...

😂😂نمی‌دونم من جزو اونایی بودم ک گفتم به تو چه ولی نه عروس داریم هنوز نه خواهر شوهر مادر شوهر شدیم بعدشم خداییش در مورد زندگی خودم و عالم خودم فقط با مامانم حرف میزنم ک آخرشم بهم دیگه روحیه میدیم من خودم به شدت از آدمایی ک زندگی دیگران رو تو زندگیه خودشون مطرح میکنن خوشم نمیاد چون به من ربطی نداره نه نونم از فامیلا میاد نه آبم نه پولم پس بهتره سرمون تو زندگیه خودمون باشه همین

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
خب کاش از اول میگفتید قصدتون کمک کردنه اونجوری شاید راهنمایی های بهتری میگرفتید تاپیک رو یه جوری شر ...

اره اشتباه کردم تو همون عنوان نگفتم نمیدونستم اینجوری میشه الان فقط دارم توضیح میدم ک قصدم چیه بدون کوچکترین راهنمایی شما چیکار کردی بهتر شدین اگه دوست داشتین بگین

آقااااااا.... منم فقط صورتمو با اب و صابونی... شامپویی... اینا میشورم... دیگه چیزی نمیزنم به صورتم... اینا یعنی کثیفی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من زنداییم به خونش اصلا نمیرسه .یه بار رفتیم خونشون بچش کوچیک بود لیوانای چایی رو جمع کرد ریخت تو سی ...

🤣🤣🤣🤣🤣 عجب چایی شد

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
بخدا من نفهمیدم چی شد ی لحظه اومدم دیدم عه دارم فوش میخورم فقط عنوانم بد بود قبول دارم ولی اینهمه فو ...

یه روز وقت بزار لطف کن برو خونش

اول بفرستش یه حمام حسابی

اگر بودجشو داری یه کارگر بگیر خونه شو حسابی تمیز کن

بعد ببرش ارایشگاه یه دستی به سر و روش بکشه

بعد ببرش روانشناس و مرتب برای جلسه بعدی براش وقت بگیر و نجاتش بده.

حتی اگه زندگی الانش تباه هم بشه اون حق داره بعدش درست زندکی کنه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

آقااااااا.... منم فقط صورتمو با اب و صابونی... شامپویی... اینا میشورم... دیگه چیزی نمیزنم به صورتم.. ...

بعدش مرطوب کننده بزن حتما پوستت زود چروک میشه اینطوری

2790
2778
2791
2779
2792