2777
2789
عنوان

زن پلشت وااای مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 276 پست
ادمای این سایت خیلی عجیبن... داره از یک شخصی که تقریبا کم مونده کپک بزنه حرف میزنه، یکی میگه پلشت خو ...

همین اصلا دهنم واموند مگه کسی من یا اونم میشناسه ک بخوام بگم من تمیزم اون نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم باهاش ک حرف میزنم میگم ول کن باباااا اخرش ک میمیریم میریم زیر خاک هممون

چی بگم ..فقط یه جوری کمکش کن که به غرورش و شخصیتش برنخوره

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اسی بچه داریش چطوره؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بله متاسفانه خیلی عصبی شدم شوهرش گفت میخواد جدا شه ازش ی لحظه اصلا متوجه چیزایی ک تو جمله ام ب کار ب ...

خیلی هم عالیه که میخوای کمک کنی...سعی کن با مهربونی و ملاطفت و خواهرانه بهش  بگی...ببین چی براش مهمه و دوست داره یه جوری ربطش بده به اون...

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
میدونی خاتمی حمومو نمیدونم چرا نمیره ولی من خودم برام پیش اومده موهای دست و پامو نمیزنم چون اون تایم ...

ب نظر شما برم باهم دوتایی بریم بیرون مث مجردیامون ببرمش بریم خرید یا برم پیشش با کلی خوراکی تا صبح باهم فیلم ببینیم بهش انگیزه بدم یا ببرمش پیش مشاور درست میشه خیلی زیباست دوستم حتی با همین وضعیت واقعا دلم نمیاد اینجوری باشه

جسارتا الان آبروی اون طرف که ما نمی شناسیم رفت؟

حالا هر چی دخالت در زندگی دیگران از هم از نظر بنده درست نیست هم خدا خوشش نمیاد به خودش مربوطه به ما چه

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
اخی عزیزم،شما کاره خودتو بکن،،،،والا ما با دوستامون خیلی راحت ببودیم چ اشکال داره راهنماییش کنی،،،،، ...

اره میفهمم مخصوصا مردی مثل شوهر این ک دنبال کوچکترین بهانه است دلم میخواد دوباره مثل سابق ببینمش خیلی دختر پر انرژی بود دوران دانشجویی وقت هممونو اون پر میکرد منم خیلی بهش مدیونم

وقتی مادر اون ی نفر ازم خواست کمکش کنم چی وقتی خود طرف این حقو داد چی

خب تو پست اول اینطوری توضیح ندادی

هر چیزی باید محترمانه بیان بشه مثلا طرف رو میخوای توضیح بدی باید بگی ک ایشون مثلا دوهفته یکبار حمام میکنن و حوصله تمیز کردن خونه رو ندارن و مادر ایشون از من خواسته تا کمکش کنم بچه ها شما راهنماییتون چیه؟ این درسته شه.

شما چجور توضیح دادین:وای ببینین طرف حموم نمیره خونشو ماهی یبار به زور تمیز می‌کنه خب منم این حالت رو داشتم شما میگفتی به تو چه😐

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩

عزیزم با دوست برو ارایشگاه اول به ظاهرش برسه بعد هم اپیلاسیون بعد برو خونشون بفرستش حموم خونشم با هم تمیز کنید چن روز همینطور چکش کن وللللللی دوست شما قطعا افسردگی داره ببرش پیشه روانکاو وبعید نیست که همون شوهره هوسبازش باعث این وضعشه و ایشونهم بخاطر روحیه خیلی حساسش ناراحتیش رو به این صورت نشون بده در مورد شوهرش اگر اینی که میگی باشه والللا جداشه بنفعشه 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
بیا برو خانم من اصلا عقدم هنوز ب بشور بصاب نرسبدم شما ک ادعا میکنین زود قضاوت نمیکنین چطور مطمئن هست ...

خب پس تو ک هنوز تجربه زندکی نداری، چ جوری میخدای ب دیگری اموزش بدی؟ مسخص شد مشکل کارت از کحاست. طرف شوهرش دوستش نداره. هزار و یک مشکل داره، افسردگی گرفته، جنابعالی فکر حمومشی؟ مثلا بری بهش بگی چی؟ بکی برو حموم وگرنه سوهرت طلاقت میده؟ خب زندگی بدون عشق با طللق چ فرقی داره؟ کاش نگران زندکیش بودی نه بوی بدتش. ب نظرم اگه مشکلت فقط بوی بدنشه، توی این کرونایی رفت و امد نکن تا اذیت نشی. تو کاری هم ک تجربه نداری دخالت نکن. حداقل ما دوتا پیرهن تو زندکی پاره کزدیم. شما ک هنوز اولین پیرهنم تنت نکردی

بهرحال من نظرم گقتم و رفتم. چون ریپلای کردی، برگشتم‌ وگرنه مشکلی ندارم ک ادامه ندم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
2790
2778
2791
2779
2792