2777
2789
عنوان

زن پلشت وااای مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 276 پست
مطمئنی شوهرش جلوشو نمیگیره یکی رومیشناختم شوهرش نمیزاشت حموم بره موهای اکنجاروبرنه حتی مهرنماز روجلو ...

ن شوهرش تازه از خداشه الانم بهانه جدید گرفته ک تو اینجوری نمیخوام باهات زندگی کنم

اینجا کی دوست منو شناخت؟اصن کی فهمید راجع ب کی  حرف میزنیم من چرا اصن دارم توضیح میدم اون چند ن ...

ولشون اسی جان 😬 رگ خدا پیغمبری و غیبت و ایناشون زده بالا باز منم موندم کی اونو میشناسه شاید یکی حتی این مدلی باشه با خوندن عنوانت به خودش بیاد که بقیه چه فکری میکنن ازش

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب توچه؟ اول تو آیینه خودتو نگاه کن بعد آبروی یه نفر دیگرو ببر 

جسارتا الان آبروی اون طرف که ما نمی شناسیم رفت؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نمیدونم باهاش ک حرف میزنم میگم ول کن باباااا اخرش ک میمیریم میریم زیر خاک هممون

از حرفش مشخص افسردس زندگی براش بی معنی شده

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

به نظر بنده ، حتی اگه استارتر عزیز ، توی چت ها عنوان هم نمی کردند که قصدشون کمک کردن هست ، باز هم مشکلی پیش نمیومد

چون گاها برخی حرف ها و صحبت ها نیازه

مثلا همین تاپیک ، ریکشن افرادی که با اینطور موارد برخورد می کنند رو نشون میده

یه درس به حساب میاد

که تمیز بودن می بایست اولویت هر فردی باشه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اینجا کی دوست منو شناخت؟اصن کی فهمید راجع ب کی  حرف میزنیم من چرا اصن دارم توضیح میدم اون چند ن ...

یه جوری گارد گرفتن انگار چی گفتی  اکثر اونایی که دم از شعور میزنن بیشعورترین ادمای کره. زمینن اینجا تو سایت ادای ادم خوبارو درمیارن

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
2790
2778
2791
2779
2792