2777
2789
عنوان

زن پلشت وااای مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 276 پست
حالا این خانم یا یکی شبیه ش تند باشه عصبی باشه با شوهرش همیشه داد فریاد حواب بده همین ک گفتی ب موهاش ...

حق داره ی زندگی اروم بخواد شوهرش و شریک زندگی که بهش احترام بزاره و همیشه تمیز و خوش پوش باشه و خودشم همینطور باشه ولی خیانت نه واقعا خیانت هیچ توجیهی نداره اگه زندگی با این شرایط براش سخت باشه شاید بهتر باشه ب طلاق فک کنه بعد از جدایی ک مسؤلیت عاطفی قانونی و شرعی دیگه نداشت میتونه بره هرکار ک دوس داشت بکنه .ولی راجع ب فراری بودن شاید اره هیچ کس دوست نداره جایی زندگی کنه ک مدام توش دعوا باشه زده میشه اینجوری و تا میشه سعی میکنه دور باشه

توضیح دادم گلم ک دوست خیلی قدیمیمه مامانش ازم خواست بهش کمک کنم 

خب عزیزدلم حتما یه مشکلی داره تو زندگیش 

شایدم افسردس 

من شنیدم زنای شادی که از زندگیشون راضین تمیزن و بخودشون میرسن 

اینجا باید شوهرش کمکش کنه که حالش خوب بشه بنده خدا حتما خودشم اذیت میشه از وضعیتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اون شب اصلا داشتم خفه میشدم از خنده مگه کاربری جدید داره؟ توی اون تاپیک اثلانم یکی از خانما ...

اره بچه ها کاربری جدیدشم شناسایی کردن استارتر همون تاپیک اثلا تگ کرد همه رو ولی گمش کردم باز تو تاپیکاش باز یه جا گفت بچم یک ماهشه یه جا گفت دوروزه یه جا ام ک اصلا ب دنیا نیومده هنوز میگع میخوام خانواده شوهرم شناساییم نکنن ضد و نقیض حرف میزنم

اره بچه ها کاربری جدیدشم شناسایی کردن استارتر همون تاپیک اثلا تگ کرد همه رو ولی گمش کردم باز تو تاپی ...

فک میکنه خیلی معروفه که میترسه اینجا شناسایی بشه🤣🤣

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

خیلی دوسش دارم کاش همیشه باشه تو سایت ی جوری تحریکش کنیم هی حرف بزنه خدا حفظش کنه برامون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

سالها قبل یکی از فامیلامون بچش اسهال داشت پس داد رو فرش .خانومه دستمال از آشپزخونه آورد و اونو تمیز کرد .رفت تو سینک شست دوباره آورد کشید روش برد تو سینک شست .سومین بارم کشید رو فرش گفت آخی تمیز شد برد گذاشت تو آشپزخونه 🤢 .مامانم یواشکی  دستمالو برداشت و خوب شستش .آخه تو آشپزخونه کمک صابخونه میکرد تو پختو پز و ...

ولی فرش کماکان همون‌طور موند .

در مورد نجاست و پاکی میگفتن ما اعتقاد نداریم ولی آخه کثیفی چی؟!!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا هر چی دخالت در زندگی دیگران از هم از نظر بنده درست نیست هم خدا خوشش نمیاد به خودش مربوطه به ما ...

اوکی 

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
2790
2778
2791
2779
2792