2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دکتراطفال دخترم سال به سال بچه 1چکاب براشون مینویسه  امسالم براش ازمایش هورمون رشد اضافه کرد

ماشالله شما اطلاعاتت بالاست.منم باید پیگیرش بشم.

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

دکتر ب من گفت ک اگر بیش از اندازه هورمون رشد ب بچه ها بدین به جای ابنکه از قد رشد کنه از عرض رشد میکنه

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

اره منم بخاطر همین میگم ال ارزنین زیاد نده  من الان هفته ی 1 ساشه میدم.شماشربتش میدی؟

اره شربته

اول پشتش بارون زیتون کمی چرب میکنم بعد چندتا استکان شیشه ای کوچیک ازاون قدیمی ها کهدتومسجد ها میدادن توش سریع پنبه الکل میزنیم بعد سریع می زارم پشتش حدود 8تا10تا

قدخودت وهمسرت چطور؟

ببخشید عزیزم.من سرگرم خیاطی شدم نشد جواب بدم

من مشهد هستم.قد خودم ۱۵۹ قد همسرم ۱۷۹

خخخ خیلی تفاوت قد داریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز