2777
2789
چه ورزشی انجام میداد

دفاع شخصی

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

1حلسه بردمش مطب سنتی انحام داد بعد خودش گفت ببین یادبگیر سادست دیگه خودت توخونه براش بزن

منم براش زیاد انجام میدم ولی فکر نکنم تاثیر داشته باشه.پارسال هم بردمش طب سنتی از کتف هاش حجامت انجام دادم 

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قد همسرتون خوبه خودت  چرا پس دخترتون....

کوتاهه؟

اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. https://pasarpharma.com/product/%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%98%d9%84/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز