25hodhod مدیر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 10 عنوان کلیه جنین | مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 17 پست سلام من هفته 18بارداریم رفتم سونو آنومالی بهم گفتن جنین یه کلیش دیده نمیشه خیلی نگرانم دارم از غصه دق میکنم تصمیم گرفتم سقط کنم غیرقانونی اخه قانونی نمیزارن کسی بود تو این شرایط بچشو دنیا بیاره 1399/09/17 | 12:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10266 بچم بدنیا اومد خداروشکر سالم بود دکترای بیشور الکی نه ماه منو تو استرس گزاشتن بچه بدون هیچ مشکلی بود ... سلام عزیزم منم امروز رفتم انومالی گفتن بچم یه کلیش دیده نمیشهاز اونموقع دارم گریه میکنمشمام همینطوری بودین؟ الان همهچیش اوکیه بسلامتی؟ خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
دریایآرامش۴ عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 4219 سلام عزیزم منم امروز رفتم انومالی گفتن بچم یه کلیش دیده نمیشه از اونموقع دارم گریه میکنم شمام همین ... سلام خوبیدشما بچتون الان مشکلی نداره گفته بودین توی سونو یه کلیه ش دیده نشد؟ ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍
دریایآرامش۴ عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 4219 بچم بدنیا اومد خداروشکر سالم بود دکترای بیشور الکی نه ماه منو تو استرس گزاشتن بچه بدون هیچ مشکلی بود ... سلام به شماهم گفتن جنین یک کلیه نداره؟ ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍