2789
عنوان

کلیه جنین

823 بازدید | 17 پست

سلام من هفته 18بارداریم رفتم سونو آنومالی بهم گفتن جنین یه کلیش دیده نمیشه 

خیلی نگرانم دارم از غصه دق میکنم تصمیم گرفتم سقط کنم غیرقانونی اخه قانونی نمیزارن 

کسی بود تو این شرایط بچشو دنیا بیاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولا که برو ى سونو دیگه. بعدشم خیلیا با ى کلیه زندگى میکنن هیچى شونم نیست چطور دلت میاد 

میخوام برم 

اکو قلبم میرم ولی استرس تو جونم افتاده آب هم نمیتونم بخورم ترس دارم بچه دنیا اومد مشکل داشته باشه عذاب بکشه

میخوام برم  اکو قلبم میرم ولی استرس تو جونم افتاده آب هم نمیتونم بخورم ترس دارم بچه دنیا اومد ...

پسرمنم از دوران جنینی مشکل کلیه داشت البته ى جور دیگه..الان ۴سالشه و قرار عمل بشه .مثل دست گل مى مونه بچم .ى عمل در مقابل کل زندگیش چىزى نیست. اصلا نمى تونم تصور کنم که نباشه.شکر خدا معلول که نیست بخواى سقطش کنى.

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
پسرمنم از دوران جنینی مشکل کلیه داشت البته ى جور دیگه..الان ۴سالشه و قرار عمل بشه .مثل دست گل مى مون ...

همه چیز نرماله 

حالا ازمایش آمینوسنتز هم انجام دادم جوابش نیومده

ولی افسرده شدم همش به سقط فکر میکنم میترسم دنیا بیاد بگه تو که میدونستی چرا منو اینجوری دنیا اوروی

من خودم هم دقیقا نمیدونم ولی اینترنت زدم بعضی بچه ها دچار مشکل میشن

بچه هاى عادى هم ممکن دچار هر مشکلى بشن .اتفاقا ى همسایه داریم بچش ى کلیه داره سالمو سلامته. فقط زمستونا مامانش پهلوهاشو با ى چىز گرم میبنده میگه کلىه اش سرما نخوره .همین. این کارو خیلى از مامانا هم میکنن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه هیچکدوم

آهان

اما عزیزم به سقط اصلا فکر نکن وقتی دکترا میگن هیچ مشکلی پیش نمیاد

ان‌شاءالله بسلامتی بغلش کنی 

خدایی نکرده معلول که نیست که شما حرف از سقط میزنی

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....
سلام بچتون به دنیا اومد یا سقطش کردین؟؟

بچم بدنیا اومد خداروشکر سالم بود دکترای بیشور الکی نه ماه منو تو استرس گزاشتن بچه بدون هیچ مشکلی بوده

خدا برایم کافی است