2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10242 بازدید | 934 پست
من ک نمیدونم کی میرین کی میاین وگرنع میدونم صاحب تاپیک و همتونم      /

خودم از این به بعد تا اومدم صدات میکنم😌😌😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
خودم از این به بعد تا اومدم صدات میکنم😌😌😂😂😂

عافرین/

وظیفتع/

بی من ک حال نمیدع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا😱خشن شدی. اصلا من میرم یه گوشه شکلات قورباغه ای هامو میخورم.ببینم تو چه جوری امنیتو برقرار م ...

باااچ😂😂😂😂اره دیگه دارم میشم یه پا اسلیترینی😐یاخداااا نمیخوام من گریفیندوووررررم.😎😂تو نت دستور پخت قورباغه شکلاتی و جعبشو داده بود برو نگا کن واسه خودمو خودت بساز من اشپزیم افتضاحه😂😂❤

راسی تو سایا تاحالا تست دادی ببینی کدوم گروهی؟من ریونکلا بودم ولی ویژگیای اصلیم ب گریفیتدور میخوره واقعا

شجاع و مهربون 😎😂😂😂😂✋✋

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
الان بگووو عاقا کف میکنم بخدا از فضولی      /

برو یه دور چک کن😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
برو یه دور چک کن😂😂😂😂

کجارو ؟/

خودم بودم اینجا ظهر خبری نبود ک/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عافرین/ وظیفتع/ بی من ک حال نمیدع/

صددرصگ😂😂😂😂😂

کجارو ؟/ خودم بودم اینجا ظهر خبری نبود ک/

نوار اعلاناتو😂😂😂😂

باااچ😂😂😂😂اره دیگه دارم میشم یه پا اسلیترینی😐یاخداااا نمیخوام من گریفیندوووررررم.😎😂تو نت دستور ...

آره گریفندورم.😐باید اسلایترین میشدم با این طرز فکرم ولی معلوم نیست چرا منو انداختن تو گریفندور.

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...

نامرد# 😒

میگم به توام😁زنت میاد بهت میگه😁😂

نوار اعلاناتو😂😂😂😂

هن؟/

هن؟/

عنتر میگم درخواست دوستی دادم برو قبول کن😐چرا اینقد سختش میکنی😐😂😂😂😂😂😂

زنم فعلا قهره‌.. بگو دیه

میگم خودم میگمت😁😂بزار برم و بیام😁😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز