2777
2789

اگر خونگی هست 

براش از پتسشاپ ها غذای خشک بگیر عزیزم❤چند ماهشه?

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به اندازه و نوع سگ داره، اگر از این بزرگها و نگهبان هست، هر چی بدی میخوره، همیشه هم تقریبا گرسنه هست، اگر از این نژادها شیتسو، تریر و سگ های خونگی هست، باید غذای مخصوص خودش و کنسرو و از این چیزا بدی

4 ماهشه ن خودم درست میکنم سیب زمینی اب پز اینا

خب نژادش چیه?

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
بستگی به اندازه و نوع سگ داره، اگر از این بزرگها و نگهبان هست، هر چی بدی میخوره، همیشه هم تقریبا گرس ...

سگ نگهبانه مشکلم همینه همش فک میکنم سیرش نمیکنم یکی از اشناهام گف من یک وعده ب سگم میدم مثلا 5 تا پای مرغ بسشه سگ هر پقد بدی میخوره تو باید بدونی چقد باید بدی. من هم نمیخوام کم میترسمگشنه بمونه هم زیاد دوس ندارم بدم میخوام اندازه باشه

این ها غذا نمیشه یا خیلی کم باید بدی از این ها غذای اصلیشون غذای خشک باید بیشتر بخورن وگرنه معدشون بهم میریزه 

من خودم یه سگ داشتم سر سهل انگاری هایی ک واسه غذا داشتم مرد

دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭

اسمش لوسی بود

الان پنج ساله یه سگ دیگه دارم شیتزو اصیله اسمش تدیه هرچقدرم گرون بشه از بیرون براش دامپزشکی میخرم چون میترسم اینم چیزیش بشه

غذا بدون ادویه باید بخورن مثلا مرغ بدون ادویه استخوان خیلی نباید بخورن یا اصلا نباید بخورن چون معدشون رومیبره

غذا هم توی طول روز اگه کوچکه سگت تاچهارصد کالری بستشونه

اون عذاهایی ک گفتی بهشون بدون ادویه ن اونم خورشت؟?؟؟؟؟؟؟؟خورشت ندیا مرغ ساده ماست ساده گوشت ساده و نرم تخم مرغ اب پز این ها رو بده اون ها معدشون حساسه حتی اگه سگه بزرگ باشه 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
سگ نگهبانه مشکلم همینه همش فک میکنم سیرش نمیکنم یکی از اشناهام گف من یک وعده ب سگم میدم مثلا 5 تا پا ...

اگه سگ بزرگ و نگهبان هست خورشتم نباید بدی نون بده با تخم مرغ اب پز یا مرغ ساده بدون ادویه 

خورشت نباید بدی معدشون میریزه ب هم و عمرشون کم میشه

عذا خشک نزاد بزرگ چند کیلوییش رو بگیر کنارش چیزهای دیگه بدون ادویه بده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

۲ بار در روز کافیه ولی اگر ژرمنه باید زیاد بخوره

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
سگ نگهبانه مشکلم همینه همش فک میکنم سیرش نمیکنم یکی از اشناهام گف من یک وعده ب سگم میدم مثلا 5 تا پا ...

عزیزم سگ و اکثرا حیوانات هر چی غذا بدی میخورن، ماهم یکی داریم، باقیمونده غذا بهش میدیم، زیادم نمیدیم