2777
2789
عنوان

غذای هاپو

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 25 پست

مواظب باش استخون ریز نباشه تو غذاش خطر داره بخصوص مال مرغ

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنگدون و سیرابی هم خیلی دوست دارن با ذرت و هویج و سیب بپزی بدی سیرش میکنه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
سیب زمینی هویج ماکارونی و مرغ مخلوط کن

ماکارونی براشون بده قند داره همین طور سیب زمینی زیاد نباید بخورن

اسی اگه برای سگت ارزش قایلی به جای اینکه اینجا بپرسی برو از کلینیک دامپزشکی بپرس

سگت بازیچه نیست....

اگه نزاد اصیل و گرانه ک واقعا دیگه خیلی بدتر 

سه بارم توی طول روز فکر کنم نژاد بزرگ باید غذا بخوره

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
ماکارونی براشون بده قند داره همین طور سیب زمینی زیاد نباید بخورن اسی اگه برای سگت ارزش قایلی به جای ...

نه ضرر نداره من از پت شاپ غذای دستساز میخرم توش ماکارونی و سیرابی میزنن با ذرت و هویج 

ژرمنه میکسه

دو وعده 

صبح و شب 

براش ماکارانی بزار تو اب بجوشه نرم شه بعد ابکش کن با سیب زمینی و ماست پروبیوتیک رو بزا  تو مخلوط کن و انقدر بزن تا یه دست شه بعد بهش بده😊

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
دو وعده  صبح و شب  براش ماکارانی بزار تو اب بجوشه نرم شه بعد ابکش کن با سیب زمینی و ماست ...

البته اگر خونگیه اگرم نگهبانه 

صبح و ش بهش بده هر وعده 3 تا یا دو تا پای مرغ و باقی مونده غذاتون ولی به هیچ وجه شکلات و چیزای شیرین بهش نده

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

منم دوتا دارم توله هستن زنه ازمون شکایت کرده  ما خونمون ویلاییه اون ساختمون رو ب رومونه اصن صدا نمیره انقد ناراحتم من خیلی تنهام اینام نگه داشتم حالم عوض بشه خدا ازش نگذره با ما لج کزد شکایت کرد دلم داره میترکه بخدا😔 واس من پاپیه 💔

عزیزم بر اساس سن و نژاد غذایی که باید بدی هم خودش متفاوته و هم مقدارش ترجیحا غذای خشک بده و اونم اصلا ایرانی نده .
من خودم برای 2 تا سگم رویال میخرم به توصیه دکتر . اگر شما هم توان مالیشو داری رویال یا رفلکس بخر همون غذای خشک مقدار مناسب هر سن هم نوشته چقدر باید باشه . من از یه پت شاپ به اسم سامیاپت میخرم که حداقل از اصل بودنش مطمئنم و قیمتشونم خوبه لینکشو میذارم اگر نیازت بود میتونی مشورت هم بگیری ازشون https://samyapet.ir/dog-foods/