dushize_hana مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 عنوان آرایش | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 98 پست سوال آرایشی دارین بپرسین جواب میدم 1399/09/17 | 03:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 امتحان میکن فردا حتماانجام بده یاچسب بزن وبکش
haniii_mi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 3079 سوال بعدیم اینکه بنظرت برای کسی ک نمیخوادسالن بزنه و کدوم شاخه ارایشگری پرمشتری ترو درامد بهتری داره ... تخصص ناخون .بسیاااار پر سود و تو هر شرایطی شما مشتریتو داریییی 💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 سوال بعدیم اینکه بنظرت برای کسی ک نمیخوادسالن بزنه و کدوم شاخه ارایشگری پرمشتری ترو درامد بهتری داره ... ببین اگه توخونه باشه اپیلاسیون واصلاح ورنگ.رنگ و اپیلاسیون پولش بالاس اگه سالن کارگریم عالیه
نینا1445 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5785 حتماانجام بده یاچسب بزن وبکش سایه بلد نیستم بزنم و شاید باورت نشه 😣مداد ابرو کلا بلد نیستم ابروها خوشکل کنم کاربری دست دو نفر
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6991 استعال موضعی چندان تاثیری نداره باید عامل تیرگی رو پیدا کنی عامل تیرگی واژن میتونه ترش ... اسکراب چی پیشنهاد میکنی؟ مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 من زیر چشمام خیلی سیاه و گوده که ارثی هست. اول کرم پودر مپmap میزنم بعدم کانسیلر فلورمار ولی ... کانسیلررنگی بایدبزنی که تیرگی معلوم نباشه
حاجخانوممممممممممم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1844 من زیر چشمام خیلی سیاه و گوده که ارثی هست.اول کرم پودر مپmap میزنم بعدم کانسیلر فلورمار ولی فایده نداره چون اونجوری که باید تیرگی و بپوشونه،نیستدرضمن پوستم معمولی متمایل یه خشکهمیشه یه کرم پودر و کانسیلر خوب بهم معرفی کنی خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 اسکراب چی پیشنهاد میکنی؟ هیدرودرم وپریم عالین
haniii_mi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 3079 اسکراب چی پیشنهاد میکنی؟ ترکیب شکر و روغن نارگیل ترکیب سدر و ابلیمو بعدش یادت نره حتما ناحیه رو مرطوب کنی 💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 من زیر چشمام خیلی سیاه و گوده که ارثی هست. اول کرم پودر مپmap میزنم بعدم کانسیلر فلورمار ولی ... ببین عزیزم آرایشت ازریشه مشکل داره کلا
حاجخانوممممممممممم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1844 کانسیلررنگی بایدبزنی که تیرگی معلوم نباشه چه رنگی؟منظورتون اینه که اول نارنجی یا هلویی بزنم و بعد کانسیلر همرنگ پوستمو بزنم؟این کارو کردم،فایده نداشته خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
حاجخانوممممممممممم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1844 ببین عزیزم آرایشت ازریشه مشکل داره کلا میشه بگی باید چیکار کنم🙏🏻🥺 خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6991 هیدرودرم وپریم عالین برای پوست صورتم میشه استفاده کرد؟چون کمی جای جوشم دارمیه مشکلیم ک دارم اینه ک باهرروش اصلاح صورتی چ بند چ وکس چ کرم موبر جوش میزنم تامیادجوشام و جاش بره بازباید برم اصلاح چ کنم منننن😖 مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
haniii_mi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 3079 چه رنگی؟ منظورتون اینه که اول نارنجی یا هلویی بزنم و بعد کانسیلر همرنگ پوستمو بزنم؟ این کارو کردم، ... استفاده بیش از حد از کرم و کانسیلر دور چشم اصلا خوب نیست خیلی زود پوست اطراف چشم پیر میشه من به شخصه هیچوقت اطراف چشمم رو کاور نمیکنم 💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
dushize_hana مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 سایه بلد نیستم بزنم و شاید باورت نشه 😣مداد ابرو کلا بلد نیستم ابروها خوشکل کنم برای ابرواول بایدژل ابروبزنی یاصابون ابروکه مرتب بشن بعدهرجاخالیه بامدادپرکن سایه همیشه اول چشم سمت بینی بایدروشن باشه اخرچشم تیره وهمیشه رنگات بایدنزدیک بهم باشن