2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده بیش از حد از کرم و کانسیلر دور چشم اصلا خوب نیست خیلی زود پوست اطراف چشم پیر میشه  من ...

وقتی خیلی تیرس و با لیزر خوب نشده،چیکار کنم؟

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
وقتی خیلی تیرس و با لیزر خوب نشده،چیکار کنم؟

بعضیا دور چشمشون بر اثر عواملی تیره میشه 

اگه از اون دسته از افراد باشی شاید بشه با مراقب بهترش کرد 

ولی اگه ارثی باشه هر چقدر لیزر و اینام کنی فایده ای نداره .چون تو اطرافیان بودن کسایی که اینکارو کردن بدتر شد بهتر نشد 

ولی در کل اگه سنت بالای 20_25 سال هست حتما از کرم دور چشم استفاده کن

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
میشه بگی باید چیکار کنم🙏🏻🥺

اول بایدپوست شسته بشه بعدش ضدافتاب وکرم مراقبتی پوستیتوبزنی وکرم دورچشم که صورتت اسیب نبینه بعدش مرطوب کننده بعدپرایمرکه آرایشت صاف بشه وتکون نخوره بایدده دقیقه صبرکنی بعدکانسیلرضعیف رنگ نارنجی وجای تیره صورتت بزنی هروقت خشک شدکرمپودرتومیزنی وکانسیلرزیرچشمتووکانتوربعدشم پودرفیکس آرایشت صاف میشه وقشنگ

بعضیا دور چشمشون بر اثر عواملی تیره میشه  اگه از اون دسته از افراد باشی شاید بشه با مراقب بهتر ...

۱۹ سالمه

حتما استفاده میکنم

ممنون عزیزم

اول بایدپوست شسته بشه بعدش ضدافتاب وکرم مراقبتی پوستیتوبزنی وکرم دورچشم که صورتت اسیب نبینه بعدش مرط ...

کرم دور چشم چی بزنم؟

ممنونم از توضیحات کامل

لطف کردی عزیزم🙏🏻😘😘😘

۱۹ سالمه حتما استفاده میکنم ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم😍😘یه خانوم دکتری از اشناها با اینکه خودش متخصص پوست بود میگفت من برای دور چشمم از روغن نارگیل اصل استفاده میکنم 

روغن نارگیل هزینش کمتره و از اصالت و سلامتشم مطمئنی دوم اینکه مرطوب کننده قوی هست و تا حدودی باعث رفع تیرگی میشه

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
کرم دور چشم چی بزنم؟ ممنونم از توضیحات کامل لطف کردی عزیزم🙏🏻😘😘😘

وظیفس گلم کرم دورچشمومن نمیتونم بگم چون هرکسی فرق داره الکی بزنی ممکنه میلیابزنی یاسنگین باشه برای سنت بایدحتمابری دکتربرات تجویزکنه یاداروخونه براساس سنت وپوستت بهت بده

خواهش میکنم گلم😍😘یه خانوم دکتری از اشناها با اینکه خودش متخصص پوست بود میگفت من برای دور چشمم از ر ...

اهان

مرسی قشنگم❤😘😘

لطف کردی

وظیفس گلم کرم دورچشمومن نمیتونم بگم چون هرکسی فرق داره الکی بزنی ممکنه میلیابزنی یاسنگین باشه برای س ...

اهان

متشکرم گلم زحمت کشیدی

فقط یه سوال دیگه😅

میلیا چیه

فکر کنم من داشته باشم