2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد بهش امیدوار نباش، اگه ادم حسابیه و واقعا مرد زندگیه کات نکن کاملا ولی زیاد هم بهش نزدیک نشو و کمی سنگین و رنگین باش ببین خودش چه عکس العملی نشون میده

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

[QUOTE=167511172]کات[/QUOخیلی وقته باهم هستیم خب الانم بابامم فهمیده تلفنی صحبت کردن ک میخان بیان خاستگاری بعد چن روز زنگ زدن گفتن‌شرمنده کرونا گرفتیم واس ی مدت دیگه الانم تردد که ممنوعه نمیتونن بیان موندم ...نمیتونم تصمیم بگیرم طرف میگه صب کن میایم

[QUOTE=167511172]کات[/QUOخیلی وقته باهم هستیم خب الانم بابامم فهمیده تلفنی صحبت کردن ک میخان بیان خا ...

ببین من نمیگم ازدواج کنید یا نه ولی کلا سر دووندن کار درستی نیست بهش بگو یک زمان خودت بهم بده اگه سر اون زمان نیومدی کات بعدش واقعا برو اگه قصد تو ازدواجه بذار بفهمی اون چی میخواد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ببین من نمیگم ازدواج کنید یا نه ولی کلا سر دووندن کار درستی نیست بهش بگو یک زمان خودت بهم بده اگه سر ...

من خودم بش گفتم تا سر این ماه من صب میکنم و فرصت میدم نشد دیگه ...تازه طرف تنهاس کسی رو نداره دایی و اینا میخان واسش زن بگیرن منم موندم میگه تا این ماه نیومدن خودم تنهایی میام

من خودم بش گفتم تا سر این ماه من صب میکنم و فرصت میدم نشد دیگه ...تازه طرف تنهاس کسی رو نداره دایی و ...

ببین درستش اینه زمان مشخص شه آفرین گفتی تا آخر ماه ولی اگه واقعا مشگل داره بذار زمانو خودش تعیین کنه ولی بعدش هر چقدر اذیت شدی برنگرد برو امیدوارم به عشقت برسی 😍

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
فک نکنم برسم 😔

چه حرفیه امیدوارم هر اتفاقی افتاد تو شاد باشی😍😍😍

بااین امروز و فردا کردن چه رسیدنیی؟!

شرایط تو مثل شرایط پیارسال ماست اصلادقرار ازدواج نبود یه دفعه حرفش شد منم گفتم حالا که حرفش شده را تاریخ بده یه کات سر تاریخ نیومد به هم زدم خیلییی برام سخت بود یه ماه بعد مامانش زنگ زد خونمون و ومد و تند تند همه چیز رسید به اینجا که الان تو ما ششم بارداریم هستم