2821
2789
چه خووب 😍😍یعنی شوهرت دوس پسرت بود؟

😶😶😶 عجیبه؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرایط تو مثل شرایط پیارسال ماست اصلادقرار ازدواج نبود یه دفعه حرفش شد منم گفتم حالا که حرفش شده را ت ...

ببین عزیزم طرف خودش هیچ مشکلی نداره پسر خوبیه گناهش اینه چون تنهاست باید منت داییشو بکشه بیاد خاستگاری منم واس همینه هی بهش فرصت میدم میگم خب نمیان منو بخای تنهایی میای میگه نیومدن خودم میام تو ناراحت نشو

نه میگم مث من قبلا دوس بودید ؟

آره تازه شما از اول برنامتون ازدواج بوده ما جفتمون اصلا نمیخواستیم یه دفعه اصلا نمیدونم چی شد حرفشو زد منم احساس کروم حرف ازدواج بیاد بعد نشه دیگه دوستی بی ارزش میشه یه جوریه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
آره تازه شما از اول برنامتون ازدواج بوده ما جفتمون اصلا نمیخواستیم یه دفعه اصلا نمیدونم چی شد حرفشو ...

بله درسته شکر بهم رسیدین منم دعاکن بارداری قبول بشه😔

بله درسته شکر بهم رسیدین منم دعاکن بارداری قبول بشه😔

نمیدونم ۰را ولی به دلمه عشق شما هم پا میگیره😍

نمیدونم ۰را ولی به دلمه عشق شما هم پا میگیره😍

جدااایعنی بعد این همه‌تحمل بهش میرسم باور نکردنیه😍عزیزم امید دادی منوو بخدا شب و روز بش فک میکنم. بیان نیان میرسم نمیرسم افسرده شدم انقد تو فکرم

2823
2791
2779
2792