مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 عنوان وزن کم کردم 196 بازدید | 23 پست بچه ها ۵ماهمه و دختره جنسیتش ،مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه همیشه از دستش حرص میخورم ،خیلی اذیت میشم ،تو دوران بارداریم چندبار پیچید ب پروپام ،و پدرشوهرمو پرمیکرد مینداخت بجونم منم شوهرم پیشم نبود یکبار پدرشوهرم با سیلی کوبید ب صورتم بخدا من بی گناه بودم ،خلاصه سرتونو دردنیارم انقدر اعصابم بهم میریزه ک وزنم هی داره میادپایین و همش فشارم بالا پایین میشه چکارکنم؟ ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨ 1399/09/17 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 از اینک جنسیت بچم دختره ناراحته بخدامن تمام زندگیم این بچه است خیلی غصه میخورم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
marefat70 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 41378 مادرشوهرت بده شوهرت نیست تو حرص میخوریبچت چه گناهی کرده؟ یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ریحانهزندگیم عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4349 واییییی یعنی پدرشوهرت تورو سیلی زده؟ اونم تو بارداری؟واقعا؟؟ دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65321 از اینک جنسیت بچم دختره ناراحته بخدامن تمام زندگیم این بچه است خیلی غصه میخورم بشکنه دست پدر شوهرت خدا جوابشونو بده خدا لعنت کنه کسایی رو که هنوز به خاطر جنسیت یه بچه یکیو اذیت میکنن 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 مادرشوهرت بده شوهرت نیست تو حرص میخوری بچت چه گناهی کرده؟ این طفل معصوم نمیدونم چ گناهی کرده ک همیشه بایداذیت بشه ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 واییییی یعنی پدرشوهرت تورو سیلی زده؟ اونم تو بارداری؟واقعا؟؟ اره بخدا دلم خیلی شکسته اما ب پدرومادرم نگفتم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 بشکنه دست پدر شوهرت خدا جوابشونو بده خدا لعنت کنه کسایی رو که هنوز به خاطر جنسیت یه بچ ... الهی بخدا همیشه میگم خدایا خودت جواب کاراشونو بده من خیلی بدبختم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 بشکنه دست پدر شوهرت خدا جوابشونو بده خدا لعنت کنه کسایی رو که هنوز به خاطر جنسیت یه بچ ... اخه دختر یاپسربودن مگر چقدمهمه میگم خدایا ممنونتم ک بهم بچه دادی تو صلاح دونستی بچم دخترباسه حکمتت چیز دیگه اییه ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65321 الهی بخدا همیشه میگم خدایا خودت جواب کاراشونو بده من خیلی بدبختم کمتر حرص بخور اون بچه تو شکمت همه چیزو حس میکنهتو الان بارداری آه که میکشی خیلی زود دامنشونو میگیره درک نمیکنم این جور ادمارو 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65321 اخه دختر یاپسربودن مگر چقدمهمه میگم خدایا ممنونتم ک بهم بچه دادی تو صلاح دونستی بچم دخترباسه حکمتت چ ... شوهرت کجاست 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 کمتر حرص بخور اون بچه تو شکمت همه چیزو حس میکنه تو الان بارداری آه که میکشی خیلی زود دامنشونو میگیر ... الهی ک تاوان تمام بدیهایی ک بهم کردن بدن ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65321 سربازه اونم از جنسیت بچه راصی نیست یا فقط پدرو مادرش اینطورن 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙