مھر مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 عنوان وزن کم کردم | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست بچه ها ۵ماهمه و دختره جنسیتش ،مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه همیشه از دستش حرص میخورم ،خیلی اذیت میشم ،تو دوران بارداریم چندبار پیچید ب پروپام ،و پدرشوهرمو پرمیکرد مینداخت بجونم منم شوهرم پیشم نبود یکبار پدرشوهرم با سیلی کوبید ب صورتم بخدا من بی گناه بودم ،خلاصه سرتونو دردنیارم انقدر اعصابم بهم میریزه ک وزنم هی داره میادپایین و همش فشارم بالا پایین میشه چکارکنم؟ ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨ 1399/09/17 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 اونم از جنسیت بچه راصی نیست یا فقط پدرو مادرش اینطورن اون عاشق دختره هنوزنیومده قربون صدقش میره ولی مامانش برااینک بامن خوبه ودختردوستداره الان ۲۰روزه قهرکرده باهامون ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65330 اون عاشق دختره هنوزنیومده قربون صدقش میره ولی مامانش برااینک بامن خوبه ودختردوستداره الان ۲۰روزه قهر ... به درک که قهر کرده مهم خودت و شوهرت هستین که عاشق بچتون هستین و با عشق بزرگش میکنیدبقیه موقت هستن ناراحتی رو از خودت دور کن تا بچت سالم به دنیا بیاد و شوهرتم از سربازی برگرده به چیزای خوب فکر کن 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 به درک که قهر کرده مهم خودت و شوهرت هستین که عاشق بچتون هستین و با عشق بزرگش میکنید بقیه موقت هستن& ... اخه کارایی انجام میده ک نمیتونم حرص نخور،تو یه ساختمونم بیشتر اعصابم خراب میشه ،ولی خب بایدبفکر بچه باشم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65330 اخه کارایی انجام میده ک نمیتونم حرص نخور،تو یه ساختمونم بیشتر اعصابم خراب میشه ،ولی خب بایدبفکر بچه ... منم واسه بچت میگمندید بگیر که بچت سلامت باشهخدا خودش جوابشونو میده 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 منم واسه بچت میگم ندید بگیر که بچت سلامت باشه خدا خودش جوابشونو میده ممنون عزیزدلم ،برای سلامتی گل پسرتم صلوات فرستادم انشالله زندا باشه خدابرات نگه داره ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 الاهی عزیزم خب به خانوادت بگو حق ندارن دست روت بلند کنن اخه اگ بگم دیگ نمیذارن زندگی کنم دعواراه میفته میترسم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65330 ممنون عزیزدلم ،برای سلامتی گل پسرتم صلوات فرستادم انشالله زندا باشه خدابرات نگه داره مرسی عزیزمانشالله دخترتو به سلامتی بغل بگیری 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mary2020 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 193 اخه اگ بگم دیگ نمیذارن زندگی کنم دعواراه میفته میترسم ننرس یک بار که جلوشون دربیان دیگه جرات نمی کنن دست روت بلند کنن. گاهی این رفتارا لازمه بزار بفهمدن جایگاهشون هرچی سکوت کنی بیشتر ازارت میدن