2777
2789
عنوان

وزن کم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
اونم از جنسیت بچه راصی نیست یا فقط پدرو مادرش اینطورن

اون عاشق دختره هنوزنیومده قربون صدقش میره ولی مامانش برااینک بامن خوبه ودختردوستداره الان ۲۰روزه قهرکرده باهامون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اون عاشق دختره هنوزنیومده قربون صدقش میره ولی مامانش برااینک بامن خوبه ودختردوستداره الان ۲۰روزه قهر ...

به درک که قهر کرده مهم خودت و شوهرت هستین که عاشق بچتون هستین و با عشق بزرگش میکنید

بقیه موقت هستن 

ناراحتی رو از خودت دور کن تا بچت سالم به دنیا بیاد و شوهرتم از سربازی برگرده 

به چیزای خوب فکر کن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درک که قهر کرده مهم خودت و شوهرت هستین که عاشق بچتون هستین و با عشق بزرگش میکنید بقیه موقت هستن& ...

اخه کارایی انجام میده ک نمیتونم حرص نخور،تو یه ساختمونم بیشتر اعصابم خراب میشه ،ولی خب بایدبفکر بچه باشم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اخه کارایی انجام میده ک نمیتونم حرص نخور،تو یه ساختمونم بیشتر اعصابم خراب میشه ،ولی خب بایدبفکر بچه ...

منم واسه بچت میگم

ندید بگیر که بچت سلامت باشه

خدا خودش جوابشونو میده 

منم واسه بچت میگم ندید بگیر که بچت سلامت باشه خدا خودش جوابشونو میده 

ممنون عزیزدلم ،برای سلامتی گل پسرتم صلوات فرستادم انشالله زندا باشه خدابرات نگه داره

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ممنون عزیزدلم ،برای سلامتی گل پسرتم صلوات فرستادم انشالله زندا باشه خدابرات نگه داره

مرسی عزیزم

انشالله دخترتو به سلامتی بغل بگیری

اخه اگ بگم دیگ نمیذارن زندگی کنم دعواراه میفته میترسم

ننرس یک بار که جلوشون دربیان دیگه جرات نمی کنن دست روت بلند کنن. گاهی این رفتارا لازمه بزار بفهمدن جایگاهشون هرچی سکوت کنی بیشتر ازارت میدن