2777
2789
عنوان

رابطه

2734 بازدید | 67 پست

سلام دوستان نی نی سایت

برایکی ازدوستام مشکل خیلی جدی پیش اومده،اونم اینکه دوستم بچه اخرخوانواده شونه وحدود ده سال قبل خواهربزرگترش ازدواج میکنه وازاونجایی که دوستم برادرنداشته خیلی رودامادشون حساب بازمیکنه ودوستش میداره ولی دامادشون بی وجدانترازاین حرفابوده وازدوست داشتن دوست من سواستفاده میکنه وووو ودوستمم چون دوستش میداشته مخالفتی نمیکرده ازرابطه وسوتفاهم پیش اومده ولی بعد یکی دوسال که دوستم بزرگترمیشه ومیفهمه ک کاراشتباهی هس توبه میکنه وکنارمیکشه اماشوهرخواهرش دست بردارش نیست وهروز تهدیدش میکنه که هنوزم بایدباهم باشیم واگه میخوایی فراموشت کنم بایدراضی بشی وبرای اخرین بار ..... ولی دوستم خیلی خیلی پشیمونه و اصلاراضی نیست تن ب کاری بده از طرفیم میترسه داماده هی هروز پیام بده وتهدیدکنه وجنگ ودعوا وماجرا یهوبرملابشه،منم نمیدونم چجوری میتونم کمکش کنم😭شماچی میگید؟؟؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

هیچ غلطی نمیکنه چون ابروی خودش میره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دوستت چند سالشه ک نمیدونسته نباید این کار رو کنه؟؟؟؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

خانواده ها چه غلطی میکنن با تربیت بچه هاشون اخه خدایا.... اون خواهر بعدا بفهمه نابود میشه دیگه بچه ده سالم میدونه نباید چیکار کنه  حماقت و بی حیایی شاخ و دم نداره  الان تا عمر داره باید تنش بلرزه نکنه طرف بره بگه

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست