2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2734 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خودش بره برملا کنه.نگران زندگی خواهرشم نباشه چون از دست یه لجن نجاتش داده.بعد بنظر میاد دوستت ده دوازده سالش باشه😒

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

زر میزنه هیچ کاری نمیکنه چون زندگیش خراب میشه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

هرچی بوده با سند و مدرک ازش مث پیامک، ضبط مکالمه وصدا، جمع کنه و پرینت بگیره بگه منم اینارو رو میکنم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

باهم دیگه آره؟

اونم یعنی نمیدونسته کار اشتباهیه؟🙁 شوهر خواهرش بهش گفته بیا بریم ددلی اونم باهاش رفته؟؟؟

خدایا توبهههههه

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         
هیچ غلطی نمیکنه چون ابروی خودش میره

خیلی بیشعوره وهمیشه بهش میگه باکی ندارم اگه زندگیمم خراب شه،ولی چون دوستم واقعانیت کثیف وبدی نداشته الانم اصلانمیتونه کاری کنه،هرچیم میگه بس کنه اون گوشش بدهکارنیس والکی تهدیدش کرده گفته ازت عکس وصداووودارم ولی دوستم میگه مطمنم۹۹%دروغه ولی بااین حال احتیاط شرط عقله،اونم دم بخته میترسه دوروزدیگه ک ازدواج کردبراش مشکلی ایجادکنه

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
باهم دیگه آره؟ اونم یعنی نمیدونسته کار اشتباهیه؟🙁 شوهر خواهرش بهش گفته بیا بریم ددلی اونم باهاش رف ...

اگه اینجور باشه خیلی مسخره خودشو توجیه کرده

ی کرمی داشته تو خودش

جماعت قبل احساساتی شدن توجه بنمویین که ممکنه تاپیک اندکی دروغین و جنجالین باشه 😎✋

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بگو محکم وایسه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔