2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 75 پست

وزنش که خوبه 

.ببین این بچه فکر میکنه غذا مثل داروعه یه چیزیه که به اجبار باید بخوره برای همین خوشش نمیاد .یه بار غذاتو خدشگل موشکل کن بشین جلوش بخور بهش تعارف نکن اگه ادمد خورد خودتو بزن به اون راه. امتحان کن 

بعدش غذاهای انگشتی براش درست کن خودش برداره بخوره

پسر منم نوزده ماهشه بدغذاست الان چند ماهه رو ده کیلو مونده

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر وعدا غذا بشینین جلوش خودتون غذا. بخورین اونم شما رو تماشا کنه اصلا به زور بهش غذا ندید این بچه پس فردا میخواد بره مدرسه، میخواهیم سرنگ براش بفرستین . نکران نباش گشنه اش بشه میخوره. اون باهوشه فهمیده شما رو غذاش حساسی 

وزنش که خوبه  .ببین این بچه فکر میکنه غذا مثل داروعه یه چیزیه که به اجبار باید بخوره برای همین ...

امروز چند مدل غذا درست کردم خیللییی کم میخوره الانم از گرسنگی داره ضعف میکنه ولی حاضر نیست با قاشق بخوره

وزنش که خوبه  .ببین این بچه فکر میکنه غذا مثل داروعه یه چیزیه که به اجبار باید بخوره برای همین ...

پسرم سه سالشه هیچوقت دستشو دراز نمیکنه چیزی بر نمیداره

تزیین کنی اصلا نگاه نمیکنه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم هر وعدا غذا بشینین جلوش خودتون غذا. بخورین اونم شما رو تماشا کنه اصلا به زور بهش غذا ندید این ...

فوق العاده باهوشه تمام حروف انگلیسی رو بلده کامل از روی هر چیزی که نوشته میخونه ولی غذا خوردنش دارم دیوونم میکنه

فوق العاده باهوشه تمام حروف انگلیسی رو بلده کامل از روی هر چیزی که نوشته میخونه ولی غذا خوردنش دارم ...

عزیزم داری در حق بچه ات ظلم میکنی . غذا خوردن و مزههاای متفاوت دنیا رو برای بچه ات زجر و عذاب کردی ..نگران نباش چیزیش نمیشه . باید صبور باشی . خودتو همسرت بشینین جلوش حسابی بخورین اصلا بهش اصرار نکن. اخه سرنگ چیه مگه جوجه است. 

عزیزم داری در حق بچه ات ظلم میکنی . غذا خوردن و مزههاای متفاوت دنیا رو برای بچه ات زجر و عذاب کردی . ...

بله میدونم اشتباه کردم ولی توی اون شرایط به نظرمون بهترین کار بود شما تو شرایط ما نبودی

فوق العاده باهوشه تمام حروف انگلیسی رو بلده کامل از روی هر چیزی که نوشته میخونه ولی غذا خوردنش دارم ...

ای جانم ماشالله 

از چه سنی حرف زدنو شروع کرد؟ پسر من حرف نمیزنه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ای جانم ماشالله  از چه سنی حرف زدنو شروع کرد؟ پسر من حرف نمیزنه

پسر منم خیلی کم حرف میزنه ولی کلماتی که انگلیسی بلده بیشتره به انگلیسی بیشتر علاقه داره

اوایل با قاشق میخورد بعدش کلا اعتصاب غذا و شیر کرد مجبور شدیم

عیب نداره ،ماشا لله وزنش خوبه ،،بچه ها درست میگن غذاهایی درست کن ک خودش با دست بخوره کم کم ب جویدن عادت میکنه ،،باید ی مدت باهاش کنار بیای تا خوب بشه

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
اینم دقیقا همینه اصلا براش مهم نیست 

تو بشقاب برنج بریزی قاشق نمیگیره دستش باید من با قاشق بزارم دهنش میوه هم همونطور 

فقط بعصی وقتا سیب زمینی سرخ کنی بر میداره میزاره دهنش

وزنش الان ۱۳ کیلو سه ساله 

چند روز بهش نمیدم تا یاد بگیره آخرش به روی خودش نمیاره فقط لاغر میشه دوباره خودم مجبور میشم بهش بدم تا لاغرتر نشده

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سیزده و نیم کیلو

وزنش كه خوبه

اما خدايب خيلي كارت خنده داره، به بچه اي ك داره وارد سه سال ميشه با سرنگ غذا دادي؟!! ادامه بده همچنان، بعيد ميدونم بزاري كنار اين كارو، هرچي هم ما بگيم