2777
2789
عنوان

یک عدد دکتر به شدت ازدواجی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 11210 بازدید | 519 پست
چیکار داری تو وو  بکارت برس  😂🤦😑😂😂🌺🌺🌺

🤣

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
اقا من یکی دوماه دیگه 20 سالم میشه فکرمیکنم قشنگ تا 30 سالگی جا دارم اما میام اینجا اونایی ک بیست و ...

دخترجون ۲۴ به بعد واقعا دیگه وقتشه و نیاز به شریک عاطفی بیشتر میشه ☺

ا

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕شاید خدا مارو نمیبینه...منم دعا میکنم شماهم ازدواج موفقی داشته باشید😚

مرسی عزیزم 🙏🌹 😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اقا من یکی دوماه دیگه 20 سالم میشه فکرمیکنم قشنگ تا 30 سالگی جا دارم اما میام اینجا اونایی ک بیست و ...

فضولی_نکنیم#  

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
آدم نگران میشه میگه من چ مشکلی دارم ک تا حالا هیچکس نیومده. هیچکس😔

چند سالته

عزیزمممممممم یه موقعی خداقسمتت میکنه که باورت نمیشهههههه باورکن من خیلی سرخواهرم استرس داشتم سنش د ...

عزیزم چقد قشنگ نوشتی

چشم سعی میکنم صبورتر باشم

شما هم اگه ممکنه دعام کن

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔
اسی دعای مقاتل بن سلیمان داخل مفاتیح هست  شنیدم خیلیا حاجت گرفتن. ولی در کل نذر واینا باید از ...

من خوندم خبری نشد

دخترجون ۲۴ به بعد واقعا دیگه وقتشه و نیاز به شریک عاطفی بیشتر میشه ☺ ا

واقعا🤔🤔یعنی من اشتباه فکرمیکردم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
فضولی_نکنیم#  

به چیزی ک میگی امیدوارم اعتقاد داشته باشی😂😂😂چون من سوالمو فقط پرسیدم ولی تو ریپ زدی چیز بی ربط گفتی درجواب من

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
الهی بگردم😢پس درکم میکنی بیا واسه هم دعا کنیم

اره گلم  🌹غصه نخور شرایط جامعه باعث این موضوع شده 

وگرنه در خوب بودن بعضی دخترها هیچ شک و شبه ای وجود نداره 

اره حتما التماس دعا 🤲

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

استارتر عزیزم امیدوارم در زمان مناسب خودت ادمی ک لیاقتت رو داره سر راهت قرار بگیره❤

اسی عجله نکن منم یک عدد دکترم که زود ازدواج کردم.ولی نه راه پس دارم نه پیش.به شدت پشیمونم از ازدواجم

جدی؟ پزشکی؟ 

چند سالگی ازدواج کردی عزیزم؟ چرا پشیمونی؟

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔

تو هنوز مجردی؟ توهم بشه ۲۷ سالت و هیچ هدفی تو زندگیت نباشه که بهت انگیزه بده قطعا به ازدواج که صحله به مرگ هم فک میکین