2777
2789
عنوان

یک عدد دکتر به شدت ازدواجی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 11210 بازدید | 519 پست
ملت دنبال زن پولدارن

اینا درصدی از اجتماعن. معمولش اینطور نیست. ادم حسابیش حداقل

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وای دقیقا

فک میکردم فقط خودم اینجوریم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا هرکیو میبینم یه عشق داره ولی من نه 

هرچقدر هم برو خودم نمیارم باز نمیشه دلم پوسید منم عشق میخوام یکی ک خیلی دوسم داته باشه البته متقابلا منم بخوام ن این نقص داشته باشه خوشم نیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑🤣♥️♥️♥️😍 عزیزمی نه نمیخاد بخونی  خسته میشی  همون موقع دعا کردنا یادم باش و برام دع ...

نه دیگه شد ۵ تا میخونم🤣🤣 من فرار کنم تا بيشتر نشده

😙😙😙

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
الهی فداااات شم مهربون😍😍😍اصلا عروسیم دعوتت میکنم خوبه؟

عشق منی 

ایشالا 🥰🥰🥰🥰😍🥰😍

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نه دیگه شد ۵ تا میخونم🤣🤣 من فرار کنم تا بيشتر نشده 😙😙😙

🤣🤣🤣🤣♥️♥️♥️خیلی عشقییییواقعا از ته دل آرزو میکنم به هر چیزی میخای برسی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
منم دلم شوهر میخواااااد😭اتفاقا خدا جواب مارو هم نمیده ...من و خواهرم هردو مجردیم😔خواهرم۳۰سالشه😭دع ...

انشالله که جفتتون هرچی زودتر یه ازدواج موفق داشته باشید جواب منم نداده خدا دوسال دعا کردم جز ناامیدی چیزی ندیدم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

اقا من یکی دوماه دیگه 20 سالم میشه فکرمیکنم قشنگ تا 30 سالگی جا دارم اما میام اینجا اونایی ک بیست و خورده ایین همه دنبال ازدواج کردنن و معتقدن دیر شده 

چرااا😐😐😐

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
اقا بخدا هرچي بيخيال باشي زود تر ازدواج ميكني  هرچي تو فكرش باشي ديرتر  من يه مدته رفتم ...

آدم نگران میشه میگه من چ مشکلی دارم ک تا حالا هیچکس نیومده. هیچکس😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین