2777
2789

امروز شب یلداست.سی ام آذر ۹۹ من امروز فهمیدم باردارم وایییییی خیلی خوشحالم اول شیرینی میگیرم میرم خبرو به خانواده شوهرم میدم بعد از اونجا شیرینی میگیرم میرم به خانواده خودم میگم امسال شب یلدام خیییییییلی خاصه آخه نی نیم تو دلم قده فندقه و من امشب که شب یلداست تازه متوجه حضورش شدم عصر واسه اینکه مطمئن بشمم آزمایش خون دادم گفت بتات بالاست احتمال داره دوقلو باشه خدایا هزار مرتبه شکر.راستی امروز از صبح همه ی منتظرای نی نی سایت پشت سرهم داشتن عکس بی بی های مثبتشونو میذاشتن انگار امروز روز شانس ما دخترای نی نی سایته خدایا بابت نی نی های تو دل من و دوستای منتظر نی نی سایتم شکر شکر شکر

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا بارداری برای من دعا کن اسمم حدیث دعا کن هم ابرروم نره هم به  حاجتم برسم خواهش میکنم از ته قلبت دعام کن😔🖤🙏💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

امشب شب یلدا نیستاااااا

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
توروخدا بارداری برای من دعا کن اسمم حدیث دعا کن هم ابرروم نره هم به  حاجتم برسم خواهش میکنم از ...

منم باردار نیستم بابا.داشتم پیش بینی مثبت واسه خودم و شماها همه میکردم عزیزم.چشم برات صلوات فرستادم❤

❤️

منم باردار نیستم بابا.داشتم پیش بینی مثبت واسه خودم و شماها همه میکردم عزیزم.چشم برات صلوات فرستادم❤

عه😄به نیت باردار بودنت یک دور تسبیح یا فاطمه الزهرا میگم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
عه😄به نیت باردار بودنت یک دور تسبیح یا فاطمه الزهرا میگم

مرسی عزیزدلم لطف میکنی منم ازته دلم میخوام واقعا توهم تا یلدا برات اتفاقای خوبی بیوفته باردارشدی تگم کن❤

❤️