2777
2789

من آردگندم وزردچوبه ونمک آخرسرم آبلیمو

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهیو تو ابلیمو پیاز میخوابونم حداقل دوساعت بعد دوسه قاشق ار میریزم تو سینی بهش نمک و گلپر و زردچوبه میزنم هم میزنم مایارو میغلتونم تو ارد و سرخ میکنم تو روغن داغ با حرارت ملایم

ما به هیچ وجه ارد وپودر سوخاری نمیزنیم

من بهش سیر ورقه شده وپیاز ورقه شده ونمک وفلفل میزنم بعد چند ساعت تو مواد می خوابونم بعد سرخ میکنم یا تو فر میزارم

بدون چیزی هم همونجوری سرخ سرخ میکنم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز