2777
2789
عنوان

رنگ کش ارتودنسی

15264 بازدید | 24 پست

سلام من یک سال و نیم هست که ارتودنسی دارم. متوجه شدم به رنگ پوستم کش سبز آبی و خاکستری میاد. کش های ارتودنسی بعد ی مدت تقریبا دو هفته تغییر رنگ میدن. کش خاکستری میشه زرد کم رنگ و کش سبز آبی کم رنگ تر میشه. خودم به نظرم سبز آبی قشنگ تره رو من ولی گفتم ی نظر سنجی هم کنم نوبت بعدیم چه رنگی بزنم؟؟ خاکستری یا سبز آبی؟ 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
خاکستری
8
47%
سبز آبی
8
47%
هر چی خودت فکر میکنی
1
5%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فانتزیام ارتودنسی کردن دندونام بود🤦🏻‍♀️😑در صورتی ک هیچ نیازی نداشت:/

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

استارتر من تازه ارتدونسی کردم 

فعلا فک بالا ماه بعد میرم واسه فک پایین

میگم چکاپی ک دکتر هر ماه انجام میده به چ صورته 

براکتا ک تغییر نمیکنه جاشون پس چیکار میکنه هر ماه؟

استارتر من تازه ارتدونسی کردم  فعلا فک بالا ماه بعد میرم واسه فک پایین میگم چکاپی ک دکتر هر م ...

من بوشهر هستم پیش بهترین ارتودنسی میرم که جز نفر سوم آمریکا هس دکتر حسن صالحی. اون موقع واسه کل ارتودنسی هام 8 میلیون گرفت و گفت هر جلسه که میاین اون موقع هر دو هفته ی بار میرفتم الان یک ماه یبار بخاطر کرونا میگه... هر جلسه ک میرم میگه 400 هزار تومان ولی گیر نمیده مثلا من 6 ماه شه اونا رو همه با هم میدم اینجوری راحت ترم

ببخشید منم دندونام فاصله داره میخوام ارتودنسی کنم بنظرتون اینکه میگن دندونا مشکل براش پیش نیاد واقعی ...

هر چی زود تر انجام بدی بهتره. بعد بیست سال معمولا کار نمیکنه یا اگه هم کنه خیلییی دیر... از 11 12 سالگی خوبه

گلم چقد پولش شد؟

اون دو سال پیش 8 میلیون گفت واسه کل ارتودنسی هام چون من دو تا ارتودنسی متحرک هم داشتم... ولی الان حداقل ارتودنسی ثابت 20 میلیون هست حداقلللل

اون دو سال پیش 8 میلیون گفت واسه کل ارتودنسی هام چون من دو تا ارتودنسی متحرک هم داشتم... ولی الان حد ...

اووووووو😞😞😞مباركت باشه گلم

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
میگن ارتودنسی دندون خراب میکنه راسته؟

اگه بهداشت رو رعایت نکنی آره بعدش باید پول تمیز کردنشو بدی ولی از اون لحاظ که بعدا فرم دندان خراب شه نه الکیه. آخه بعضیا میگن

اهان چجوری  مراقبت میکنی مسواک میکشی روش نخ دندون میره

مسواک عادی داره. برس داره خیلی کمک میکنه و ی نخ دندون عجیب مثل خیاطی... خود دندانپزشکت سی دی میده میگه چکار کنی