سلام من یک سال و نیم هست که ارتودنسی دارم. متوجه شدم به رنگ پوستم کش سبز آبی و خاکستری میاد. کش های ارتودنسی بعد ی مدت تقریبا دو هفته تغییر رنگ میدن. کش خاکستری میشه زرد کم رنگ و کش سبز آبی کم رنگ تر میشه. خودم به نظرم سبز آبی قشنگ تره رو من ولی گفتم ی نظر سنجی هم کنم نوبت بعدیم چه رنگی بزنم؟؟ خاکستری یا سبز آبی؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از فانتزیام ارتودنسی کردن دندونام بود🤦🏻♀️😑در صورتی ک هیچ نیازی نداشت:/
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
استارتر من تازه ارتدونسی کردم فعلا فک بالا ماه بعد میرم واسه فک پایین میگم چکاپی ک دکتر هر م ...
من بوشهر هستم پیش بهترین ارتودنسی میرم که جز نفر سوم آمریکا هس دکتر حسن صالحی. اون موقع واسه کل ارتودنسی هام 8 میلیون گرفت و گفت هر جلسه که میاین اون موقع هر دو هفته ی بار میرفتم الان یک ماه یبار بخاطر کرونا میگه... هر جلسه ک میرم میگه 400 هزار تومان ولی گیر نمیده مثلا من 6 ماه شه اونا رو همه با هم میدم اینجوری راحت ترم
ببخشید منم دندونام فاصله داره میخوام ارتودنسی کنم بنظرتون اینکه میگن دندونا مشکل براش پیش نیاد واقعیت داره؟یا اینکه میگنذسن از بیست که گذشت دیگه فایده نداره