2777
2789
برادر زادم ۹ ماهش بود عزیزم😔

اهان...اخی خیلی سخته امیدوارم خدا جای خیلی قشنگی براش اماده کرده باشه و ب شمام ارامش بده❤❤❤

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
برادر زادم ۹ ماهش بود عزیزم😔

ای وای . چی بگم مرگ بچه خیلی سخته . خدا توان و صبر به پدر و مادرش بده . ناراحت شدم . منم برادرزاده ام 4 ماهه بود بر اثر مشکل قلبی فوت کرد مربوط به 10 سال پیشه الان خدا دو تا بچه دیگه بعد از اون بهشون داده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب حال میکنیدا...من هیچ وقت فکر نمیکردم رشت انقد شهر مدرنی باشه...فک میکرم بهترین شهرای ایران کیش و ...

نظر لطفته عزیزم من خودمم خیلی شهرمو دوس دارم هرجا سفر برم بازم دلم پیشش میمونه💖💖💖

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نظر لطفته عزیزم من خودمم خیلی شهرمو دوس دارم هرجا سفر برم بازم دلم پیشش میمونه💖💖💖

سلامت و  شاد باشی هر جایی دوست داشتی پیج کاریمم فالو کن zirak_fatima_cake 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خوش به حالت من خیلی خود خواهم خیلی هم عاشقش بودم هستم تا همیشه

منم دوسشون داشتم پدر بزرگ و مادربزرگمو اگه تا الان زنده بودن بیشترازقبل زجرمیکشیدن پدربزرگم 1آذر فوت شد مادربزرگم5 سال پیش ایکاش هنوزم بگدن ولی باورکن اگر سالم میمردن بیشتر از این دلمون میسوخت

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
چسم عزیزم فالومیکنم شمافکر کنم همون خانومی هستی کیکای خوشکل میپختی

بله عزیزم❤❤❤😍😍😍