2777
2789

تهرانم همین طور . زیر بارون دعا کنین دعاهاتون میگیره

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهرانم همینه قرار بود برم بازار کنسل کردم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
رشت بارون میباره

رشت شهر مورد علاقه منه اگر قرار باشه جایی جز تهران زندگی کنم اونجا رشته...

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم زیر دریا هم دعا کنی نمی گیره چه برسه بارون

عزیزم چرا از چی دلخوری ک این فکر رو میکنی؟

من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم زیر دریا هم دعا کنی نمی گیره چه برسه بارون

منم باور کن خیلی مشکل دارم ولی بازم امید دارم

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔