2777
2789
عزیزم اشتباه میکنید crp اصلا مربوط به کبد و میزان پروتیین هست ربطی به کرونا هم نداره

نه درست میگن c reactive protein عه که تو عفونت ها میره بالا ولی خب هر عفونتی میره بالا نه فقط کرونا 🙄

نمی دونم ولی فکر نمی کنم خیلی دقیق باشه چند نفر دادن منفی بود نمی دونم.چه علائمی داری مگه 

سرکار شوهرم خیلیا گرفتن

حتی همکار ودوست نزدیکش

منم بینیم کیپه و گلودرد و آبریزش بینی

خواستم اگ منفیه بریم شهرستان ک اگ نگرفتم بریم بچه هام نگیرن ولی خب اینم گرونه پول نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب علائم ات چیه عزیزم ؟اگه میدونی کرونا اس دو هفته قرنطینه کن خودتو لازم نیست حتما تست بدی 

میگم چون دوتا بچه دارم گفتم زودتر ببینم اگ ندارم برم شهرستان خونه مامانم چون سرکار همسرم همه گرفتن

سرکار شوهرم خیلیا گرفتن حتی همکار ودوست نزدیکش منم بینیم کیپه و گلودرد و آبریزش بینی خواستم اگ من ...

عزیزم شهرستان نرین همینجا بمونید و خودتون رو قرنطینه کنید. زیر نویس شبکه خبر رو بخون جریمه میشین. 600تومن هم خدایی زیاده 😢بعد بی‌شعور ها اصرار دارن کنترل کنن؟ والا خیلی ها ناقل هستن از ترس پول نمیرن. 

گلم تو شروع کن رعایت رو سوپ درس کن همش مایعات گرم بخور خودت و بچه ها ت رو مدام دوش بگیز و گرم نگه دار. تب رو چک کن. اگه دیدی خدای نکرده خیلی شدید شد برو

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
میگم چون دوتا بچه دارم گفتم زودتر ببینم اگ ندارم برم شهرستان خونه مامانم چون سرکار همسرم همه گرفتن

نمیدونم والا اگه بری بیمارستان علائم داشته باشی ازت تست بگیرن بازم میشه 700؟فک کنم 700 وقتیه که بخوای بری خصوصی خودت با اختیار خودت تست بدی 

بالاتر علائمی که گفتی به سرماخوردگی هم میخوره الان crp بدی مطمئنا بالا گزارش میشه بازم معلوم نمیشه کروناس یا سرماخوردگی 

عزیزم شهرستان نرین همینجا بمونید و خودتون رو قرنطینه کنید. زیر نویس شبکه خبر رو بخون جریمه میشین. 60 ...

باشه عزیزم ولی شوهرم حالیش نیست. میگه همینطوری بدون آزمایش بیا برو اگ بچه هام بلایی سرشون بیاد تو مقصری. درصورتی گدرمادرم 60 سالشونه

باشه عزیزم ولی شوهرم حالیش نیست. میگه همینطوری بدون آزمایش بیا برو اگ بچه هام بلایی سرشون بیاد تو مق ...

وااا یعنی چی؟ انگار بچه تو نیست مردا رد دادن. بگو من برم تو این سرما کجا آخه. بشین تو خونت بگو بابام اینا حساس هستن مریض میشن یا الکی بگو دور از جون بابام مریضه

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی