2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه تا رو جدا سرخ کن، یا گوجه بادمجون درست کن

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

همه رو ورقه کن سرخ کن بعد با پیاز داغ و سیرداغ نمک دریا و فلفل سیاه تازه اسیاب شده و یه ورق نازک پنیر رنده شده چند دقیقه بفرست توی فرو نوش جانراتاتویی هم میتونی درست کنی اسونتر هم هست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خداروشکر شوهرم زنگ زد گفت ناهار درست نکن برای من تا فردا طهر نمیام😂

و تو از بندگان برگزیده خداوندی 😌😂

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

همرو نگینی خرد کن بزار کنار. اول بادمجون سرخ کن و بعد گوجه رو بریز روش و درش ببند. تو یه ظرف دیگه پیاز تفت بده یه کم که نرم شد سیب زمینی رو اضافه کن و باهاش تفت بده . همراه سیب زمینی سیر هم بزار تفت بخوره و فلفل و زردچوبه بزن بهش و بریز رو مخلوط گوجه بادمجون و همرو زیر و رو کن باهم. من این مدل میدوستم. آبغوره هم اگه داری مقداری اضافه کن

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

بادمجان و گوجه را ورقه ورقه سرخ کن بذار با هم داخل قابلمه.بعد یه پیاز داغ درست کن ادویه هم بزن یه کم رب بزن خیلی کم آب بش اضافه کن و بریز روی بادجان ها بذار یه ربع بپزه.عالی میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز