2777
2789
عنوان

غمگینم

110 بازدید | 15 پست

این روزا بیش از حد دپرسم....زندگیم درگیر کویید شده  خودم یک هفته پیش از قرنطینه اومدم بیرون و رفتم سرکار (پرستارم)ولی اونجا هم شیفت های سنگینی برام گذاشتن و باعث شد حالم بد بشه ولی مسئولم میگه باید بیای یا برو 

مثلا از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت شیفتم تازه میام خونه هم مسئولیت های خونه رو دارم مامانم و خواهرم میگن یه مدت کار رو ول کن خیلی دوست دارم چون بشدت خسته م از کار....ولی نمیتونم بی مهابا کار رو ول کنم چون بدهی و قسط زیاد داریم و شوهرم نمیتونه به تنهایی بپردازه ...ولی واقعا خستم هیچ وقت اونجور ک دوست داشتم زندگی نکردم همیشه زندگیم فدای مصلحت ها شده

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم تو آزمایشگاه بیمارستان بودم باردارم هستم تا اخر آبان کار کردم با هزار بدبختی مرخصی گرفتم پد ...

این روزا من آرزومه باردار چشم حتی دیگه نرم سرکار🤣🤣

جمله آخرتون منو یاد خودم انداخت

واقعا بعضیها رو میبینم از بچگی یا چه قبل ازدواج و بعد از ازدواج همیشه راحت زندگی کردن ولی من اگه بخوام باب میل خودم  باشم باید تاوان بدم و آخرش هم میفهمم کارم اشتباه بوده

ملت میرن دورهمی و عشق و حال و سفر ماها بدبخت بیچاره ها باید عذاب بکشیم

همین الان تو یه تاپیکی درمورد همین میگفتم که بعصیا رعایت نمیکنن مادریم خل میشیم از بس هیجا نرفتیم بعد اونا روح و روانشون خوبه ما دیوانه شدیم جاریم و شوهرش کرونا گرفتن تا خوب شدن رفتن شهرستان خونه باباش بعد منو بچم ماهاست رنگ جایی رو ندیدیم بخدا ماهم ادمیم ماهم مثل شما پوسیدیم اما رعایت میکنیم چرا بین ماها فرق میزارن چرا یه عده همیشه خوش و خرمن ماهو باید بشینیم و خوشبختیاشونو ببینیم همسایه هامون یا نیستن یا مهمون دارن چرا اینجور ادمهای احمق نمیگیرن تا ماها راحت بشیم‌

مادرشوهر نفهم من جمعه مهمونی داده ب منم گفت بیا من نرفتم گفتم از کرونا میترسم بهش برخورده والا اگه ...

آره ولی همش هم دست مردم نیست 

همین الان تو یه تاپیکی درمورد همین میگفتم که بعصیا رعایت نمیکنن مادریم خل میشیم از بس هیجا نرفتیم بع ...

همه ی همه مردم هم بیخیال نیستن جسارت نشه به شما...فقط اینو بگم هر کی رعایت نکنه بدون شک میگیره و اون موقع مرگ یا زندگیش معلوم نیست چون شیوع این بیماری بالاست و برا اساس آمار و منطق اگه یه نفر تو یه جمع بسته بیمار باشه بعد از یک ساعت همه بیمار میشن