2777
2789

من پدرم 8سال فوت کرده. زمین کشاورزی. زمین مسکونی. گاوداري. ادوات کشاورزی. تراکتور. ماشین. خانه پدریم بامتراژبالا. مادرم درغیرحیات هست. عموم نمیزاره تقسیم کنیم میگه مادرتون هست. ولی مادرم چیزی نمیگه هرازگاهی میگه همش واسه داداش آخری هستش. مادرم وسایل خیلی داره که داده به عروس اخریمون. باباش جهیزیه نداشت بده. مادرم باداداشم زندگی میکنه. داداشم همان آخریه خونه ساخته ولی نمیره داخلش. بامامانم زندگی میکنه. اینم بگم اختیارازمامانم گرفته. حالاعصری مادرشوهرم میگه بر حقت بگیر. گفتن بیازمین خونه وکشاورزی بدیم بهت. سوالم اینه دخترچقدرارث میبره وچطوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مسائل به مادر شوهرت مربوط نیست دوما عموتون حق داره به احترام گیس سفید مادرتون این کار رو نکنید

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
سوال منم هست..دختر نصف پسر ارث میبره؟؟و اینکه اگه پدر در زمان حیات همه ی اموال یا نصف بیشتر اموالشو ...

نه دیگه پسر از باقی مونده اموال سهم میبرع

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

الان زمینا دست کیه؟؟؟

مگه مادرت مهریه نداره؟؟

مطمین باش کوتاه بیای همه رو داداش کوچیکه به نام خودش کرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الان زمینا دست کیه؟؟؟ مگه مادرت مهریه نداره؟؟ مطمین باش کوتاه بیای همه رو داداش کوچیکه به نام خودش ...

دست داش آخری. آره میدونم. مهریه چیه منظورتون نمیفهمم

مادرت حق دخالت تو مال پدرتو نداره . هر چی به اسمه پدرته ۲به پسر و۱ به دختر میرسه مگه اینکه پدرت تو وصیت نامه کتبی توشته باشه که مادرتم سهم داره . 

مادرت هر چی که داره رو وقتی زنده هست به هر کسی که دوست داشته باشه میتونه بده . فقط چیزایی که به اسمه خودش هستنو میتونه به هر کی بده .