2821
2789
عنوان

کمکم کنید

111 بازدید | 11 پست

چند روزیه مادرم فوت کرده ولی نمی‌دونم چک شده انگار نه انگار دریغ از یه قطره اشکی دوست و آشنا همه اشک میریختن اما من عین خیالم نبود با وجودی که دوسشم داشتم ولی نمی‌دونم چه مرگم شده بود دقیقا این چندروز سرحال بودم موقع تشیع هم خیلی جیغ و گریه و داد و بیداد کردم و خودمو زدم ولی حتی یه قطره اشکم نریختم. فقط ریاکاری و تظاهر و نمایش بود. الان عذاب وجدان گرفتم

یه جرعه سکوت ِِ.

منم اینطوریم یعنی روزه اول باور نمیکنم نه گریه ای چیزی ولی روز‌دوم.....

یعنی تو شکم‌توام تو شکی عزیزم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوکه شدی‌من برا مادر بزرگم ایطور بودم‌.عااااشقشم بودم.اما نرفتم واس تشیع جنازع اش.باورم نمیشد.بعد ی مدت تازع خلعشو حس کرذم خیلیی بد بود.خذا مادرتو بیامرزه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

این یه حالت روانی هست که وقتی اتفاقی خارج از تحمل انسان بیفته ذهن باهاش مثل یک اتفاق عادی و روزمره برخورد میکنه انگار که اصلا مهم نیست 

از نظر علمی فشار روانی که شما تحمل کردی از اونایی که گریه میکردند بیشتر بوده 

2824
2823
2791
2779
2792