2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون آیودی عوارض داره؟؟؟

3805 بازدید | 50 پست

بچه ها کی آیودی گذاشته بگین ببینم چطوره  عوارض داره؟؟؟؟ راحته سخته چطوره

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

دکتره میگف اگه واسه قبل از اولین بارداریتون بزارین خوب نیس اما بعد از بارداری و زایمان اول دیگه مشکل نداره

i con love four days❤spring🌼summer🌾autumn🍁wwinteror not maybe three days:)yesterday👈today👇tomarow👉 what aboyt tow days😞day and night🌌no!😐one day is enoygh👌ever day💕...💞i love you ever day💞 هر نسیمی كه نصیب از گل و باران ببرد🍃می تواند خبر از مصر به كنعان ببرد🔛آه از عشق كه یك مرتبه تصمیم گرفت:❤یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد🔗وای بر تلخی فرجام رعیت پسری😯كه بخواهد دلی از دختر یك خان ببرد👸ماهرویی دل من برده و ترسم این است🙊سرمه بر چشم كشد، زیره به كرمان ببرد👀دودلم اینكه بیاید من معمولی را🙋سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد💆مرد آنگاه كه از درد به خود میپیچد😪 ناگزیر است لبی تا لب قلیان ببرد🚭شعر كوتاه ولی حرف به اندازه ی كوه🗻باید این قائله را "آه" به پایان ببرد😔شب به شب قوچی ازین دهكده كم خواهد شد🐐ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ماما هستم همه‌چیز عوارص داره ولی این مهم عوارض خطرناک باشه یا نه که ای یو دی خطرناک نیس&nbs ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت....ببخشید دقیقا عملکرد آیودی ب چه شکله ک مانع بارداری میشه

منم میخواستم  بعد زایمان بزارم اما دو دلم میگن اگه چیز سنگین بلند کنی خونریزی میکنه یا بعضیا با وجود ایودی باردار شدن

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
عزیزم من ماما هستم همه‌چیز عوارص داره ولی این مهم عوارض خطرناک باشه یا نه که ای یو دی خطرناک نیس&nbs ...

بنظرت بستن لوله چقد خطرناکه چه عوارضی داره میشه برام.بگی؟

من خییییییبلی راحت حامله میشم دیگه دیوونه شدم

منم میخواستم  بعد زایمان بزارم اما دو دلم میگن اگه چیز سنگین بلند کنی خونریزی میکنه یا بعضیا با ...

واقعا مگه میشه باردار شن

بنظرت بستن لوله چقد خطرناکه چه عوارضی داره میشه برام.بگی؟ من خییییییبلی راحت حامله میشم دیگه دیوونه ...

عزبزم چند تا بچه داری مگه؟؟؟؟ 

ببخشید یه سوال داشتم 

یعنی اگه ایودی بزارم ممکنه موقع رابطه خونریزی داشته باشم 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏