2777
2789
عنوان

چجوری برای کنکور بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکور اولم یه کتاب،یه کتاب خوندم،دم کنکور کلی کتاب مونده بود و رتبمم ۲۷ هزار شد😐 خلاصه گند زدم ا ...

روزی 9 ساعت اوکی هست؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من کنکور اولم یه کتاب،یه کتاب خوندم،دم کنکور کلی کتاب مونده بود و رتبمم ۲۷ هزار شد😐 خلاصه گند زدم ا ...

خدارو شکر 🌹موفق باشی

من پارسال کنکور دادم نخوندم زیاد ولی رتبم ۸هزار شد و فرهنگیان دبیری نیاوردم 

امسال میخوام رتبم بالاتر بره قبول شم

روزی 9 ساعت اوکی هست؟ 

اره اما دم کنکور باید خیلی بیشترش کنی،اولش با ۹ ساعت شروع نکن که کم بیاری،با ۵ ساعت شروع کن،بعد به مرور زیادش کن،تا یه مطلب رو یاد نگرفتی و بهش مسلط نشدی اصلا نرو سراغ بعدی،و در اخر بیشتر وقتت باید برای تست زدن باشه تا خوندن محتوای کتاب.

اره اما دم کنکور باید خیلی بیشترش کنی،اولش با ۹ ساعت شروع نکن که کم بیاری،با ۵ ساعت شروع کن،بعد به م ...

با خوندن 9 ساعت مشکلی ندارم برنامه ریزی کردم 2 ساعت 2 ساعت بینشون استراحت گذاشتم

تا آخر امسال ان شاء الله یازدهم و دوازدهم رو بخونم سال آینده تا زمان کنکور هم دهم رو بخونم همراه تست

نمیدونم رتبه ی مورد نیازم رو میارم یا نه اصلا نمیدونم چه رتبه ای میخواد! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
با خوندن 9 ساعت مشکلی ندارم برنامه ریزی کردم 2 ساعت 2 ساعت بینشون استراحت گذاشتم تا آخر امسال ان شا ...

اصلا به اینکه چی میاری و چی میشه فکر نکن،تمام تمرکزت رو تست و یادگیری باشه،موفق باشی عزیزم

اصلا به اینکه چی میاری و چی میشه فکر نکن،تمام تمرکزت رو تست و یادگیری باشه،موفق باشی عزیزم

خب آخه خیلی مهمه 😭

شما امسال کنکور انسانی 300 شدی؟