2777
2789
عنوان

چجوری برای کنکور بخونم

317 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

بیاین تجربه هاتونو بگین 

من سال دیگ کنکور دارم و میخوام شروع کنم حالا بگید به چه شکلی در روز دروس متنوع بخونم یا نه هر سه روز یه کتابو تموم کنم؟؟

انسانی ام هستم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهههه یک کتابو نخونیااا،تقسیم بندی کن و متنوع بخون،اصلانم فکر نکن که حالا وقت زیاده،جدی بشین بخون که وقت کم نیاری،تحت هیچ شرایطی ام نزار روزی برسه که تو اون روز درس نخونی،تفریح ام گاهی لازمه اما درس و حذف نکن،ایشالله قبولی

ممنون که خیلی جامع و کامل راهنمایی کردی و واقعا دیگه جایی برای کامنت دیگه نذاشتی    

فدای تو عزیزم کمک به شما وظیفه منه 😂😐

بازم سوالی داشتی بیا از خودم بپرس جانم 😐😂😂😂

۱۲٫۱ :))))

الان که تازه شروع کردی ۲ یا سه ساعت در روز بخون تا عادت کنی. بعد کم کم بیشترش کن. با تایم زیاد شروع نکن که زده بشی.

متنوع درس بخون اما با برنامه. مثلا برای شروع یه درس عمومی و یه درس اختصاصی انتخاب کن برای روز اول بخون. بعد تست تمرینی بزن. دو یا سه روز بعدشم تست همون مبحث و بزن.

برای خوندنم فقط از متن کتاب درسی استفاده کن. هرچیز دیگه ای که باید یاد بگیری رو تو حل سوال و تست بهش میرسی.

یه چیز خیلی مهم این که هیچ درسی رو حذف نکن.

نهههه یک کتابو نخونیااا،تقسیم بندی کن و متنوع بخون،اصلانم فکر نکن که حالا وقت زیاده،جدی بشین بخون که ...

مرسی قشنگم🌷💟

یعنی نخونم یه کتابو؟اخه اینطوری خیالم راحت میشه

مرسی قشنگم🌷💟 یعنی نخونم یه کتابو؟اخه اینطوری خیالم راحت میشه

من کنکور اولم یه کتاب،یه کتاب خوندم،دم کنکور کلی کتاب مونده بود و رتبمم ۲۷ هزار شد😐 خلاصه گند زدم اما کنکور دومم و برنامه ریزی کردم و خداروشکر همونی که میخواستم قبول شدم