2777
2789
عنوان

کاپ کیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 194 پست
نیکی چند نفر دیگه باید زر بزنن و ما تحمل کنیم؟  بابا بسه دیگه...  هی بخاطر دوستامون از ر ...

باشه به سلامت🙂🙂🙂🙂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا بازاینا چقدرساده ان یکی انقدرشاخ میکنن ومنتش میکشن

چی میگی واس خودت؟/

منت چیع؟/

ما دوستیم و دوسش داریم...ما واس همدیگع میمیریم...مشکلا تو چیع؟/

این حس بینمون دو طرفس...تو چیکار داری؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

کاپ کیک من دقیق ترو نمیشناسم ولی کار زشتیه وقتی دوستات اینقد دارن بهت میگن نرو حرف خودتو بزنی باز قدرشونو بدون

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
اوووف بعد هارلی حالا کاپ کیک مهد کودک نی نی سایت تقدیم میکند

من هرچند یوقت میرم تامیکاشو میخونم و عشق میکنم با تاپیکاش هر چی هس حال ادمو خوب میکنه ن مثل خیلی از تاپیکای حال بهم زن اینجا 😄

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چراااا نی نی یار لغو نمیکنهههه هم تو خصوصی گفتم هم دو بار تاپیک زدم واااسش

کاپ کیک جان خوشبحالت اینقدر دوستات دوست دارند بهت حسودیم شد 😫

لطفا از سایت نرووووو گلم😚❤

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
باشه به سلامت🙂🙂🙂🙂

با این 🙂 به راحتی گند می زنی تو روح و روانم...... 

@نی_نی_یار_5

لطفا کاربری من رو لغو کنید.. 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
دقیقا بازاینا چقدرساده ان یکی انقدرشاخ میکنن ومنتش میکشن

@کاپ_کیک_عصبانی    تو اون تاپیک چی گفتم بت؟/

نگفتم بری بقیع میگن نگا برا دوستاش ارزش قاعل نشد...پس بمون ک بخدا دلم میگیرع ازت اگ بری/

من همیشع ی بار ادم انقد برام عزیز میشع.....همیشع عزیز بمون برام/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کاپ کیک من دقیق ترو نمیشناسم ولی کار زشتیه وقتی دوستات اینقد دارن بهت میگن نرو حرف خودتو بزنی باز قد ...

@کاپ_کیک_عصبانی    بیا ب حرفم باز رسیدی؟/

دیدی میگم بری میگن نگا دوستاشو بیخی شد/

با این 🙂 به راحتی گند می زنی تو روح و روانم......  @نی_نی_یار_5   لطفا کاربری ...

یعنی واقعا اینقدر بچه اید؟؟؟؟؟؟

بابا من دیگه حرفی ندارمممممم

همین جا هم میگم هر کی میخواد بره بگه خودم براش نی نی یار تگ کنم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عارع....اعتراض کردن ب این بدبخت ک چرا مسخرع میزنع تاپیکاشو...چقد بی فرهنگ..چقددد حسود ...اه/

مسخره میزنه تاپیکاشو؟! ینی چی؟؟

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
نیکی چند نفر دیگه باید زر بزنن و ما تحمل کنیم؟  بابا بسه دیگه...  هی بخاطر دوستامون از ر ...

مثل من با یه کاربری دیگه بیاین 

به هیچکسم معرفی نکنین 😹😹😹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
مسخره میزنه تاپیکاشو؟! ینی چی؟؟

ن مسخرع نمیزنع...دورهمی میزنع ک ما اونجا شاد باشیم ی عده حسود پلاستیکی بدشون میاد/

@کاپ_کیک_عصبانی      بیا ب حرفم باز رسیدی؟/ دیدی میگم بری میگن نگا دوستاشو بیخی شد ...

هن؟

@کاپ_کیک_عصبانی   برو عزیزم😊برو خداحافظت ولی فقط بهمون فهموندی کوچکترین ارزشی برات نداشتیم ...

@کاپ_کیک_عصبانی    ببین همع ناراحتن......بس کن دختر بسع/

بمون دیگ اییییشع/