2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب اگه کمتر بزاره اجرا مثلا 10 تا بزاره شوهرش میفهمه....ممکنه از یک روش دیگه استفاده کنه...مثلا زن ...

نه میری دادگاه نمیبخشی مهریت که میگی فعلا 10 تا میخوام فعلااااا 10 تا گرفتی میزاری جیبت بعد دوباره از اول 20 تا دیگه میگیری اینطوری

من تمام این راهها رفتم بخاطر هزینه دادرسی از مهریه صرف نظر کردم توقیف ملک و ماشین و حساب بانکی راحت ...

حساباشو خالي بودن سند خونه هم به نام مادرش گرفته بودن ماشينم كاميون بودش حتي اول يكو نيم گرفتن بعد چند روز بعد زنگ زدن گفتن بياين پولتونو بگيرين هزينه اش ٣٠٠ ميشه 

برید دفتر خدمات قضایی براش عدم تمکین بفرستید شکایت کنید میره تو ثناش خودش میبینه بعد دادگاه تشکیل می ...

باشه ممنون 

وکیل یه جوری گفته انگاربایدهمه داروندارمونوبدیم بهش

عزیزم در  زنا که به زن مهریه تعلق نمیگیره...شاید مرد مجبور باشه چیزی به دولت در ازای جرمش بده و ...

زناي محسن بايد ثابت بشه كه خيلي سخته اثباتش نياز به شاهد داره انگار كه در لحظه ديده باشن 

نه زرنگ باشید به این سادگی بهش پول ندید

یه خونه وماشین که نامشه اوناهارودادیم بهش نفقه ومهریه دادگاه هرچقدربگه بابام میده امادیگه خونه هایی که به اسم ماست ازمون بگیره زورداره

عزیزم در  زنا که به زن مهریه تعلق نمیگیره...شاید مرد مجبور باشه چیزی به دولت در ازای جرمش بده و ...

اگر مرد حین زنا زنش ببینه با کسی که در حال نزدیکی باشن حبس ابد میتونه بذاش بگیره و بهش هیچی تعلق نمیگیره درصورتی که ازش فیلم داشته باشه ببره دادگاه نشون بده ها