مطمعني؟؟؟يكي إز دوستام كلا ٢٥٠ داد اجرا گذاشت ٣٠٠ تومن هم داد كه ماشينش رو توقيف كنن هنوز هم يه ماه ...
اره هر کار دادگاهی هزینه دادرسی واره هزینه هر سکه ام 3 و نیم درصد که میتونه اعسار بزنه اما به این راحتیا نیست کارش عقب میفته برای توقیفم پول لازم نیست ثبت اسناد میفرسته پلیس راهور اسمش بگه پلاکش در میارن توقیف میشه ماشین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین خونه رو ترک نکن برگرد ولی کاری کن ک روت دس بلند کنه با دادو هوارت همسایه هارو با خبر کن بعد زنگ ...
واسه خودم نمیپرسم
نامادریم دوهفته است بدون اجازه رفته وکیل به بابام گفته هم بایدمهریه هم نفقه بدی هم خونه وماشینی که به اسمش زدی هم اگه بتونه ثابت کنه ثروت خودتوبه اسم بچه هات زدی ازاونم بهش بدی
یعنی از اول باید کسی این پول را بده...مثلا 500 سکه بشه 5 میلیارد باید حدود 200 میلیون هزینه بده؟
اره اولش کسی نمیاد همه رو بزاره اجرا مثلا اول 10 تا سکه میزاره هزینش پرداخت میکنه هزینه دادرسی یا میتونه اعسار بزنه که اونم بعدا میتونه از مرد بگیره بله الکی نیست گرفتن مهریه
اره اولش کسی نمیاد همه رو بزاره اجرا مثلا اول 10 تا سکه میزاره هزینش پرداخت میکنه هزینه دادرسی یا می ...
خوب اگه کمتر بزاره اجرا مثلا 10 تا بزاره شوهرش میفهمه....ممکنه از یک روش دیگه استفاده کنه...مثلا زن را اذیت کنه یا عدم تمکین بزنه و مهریه را بپیچونه...