2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میتونی بزاری اجرا ولی بگی من نمیخام طلاق بگیرم میخام زندگی کنم

اول مهریه را بگیره برای خودش....مهریه را که گرفت بره درخواست طلاق کنه...بعد مرده میتونه هم طلاقش نده هم باهاش زندگی نکنه؟ یعنی معلقش کنه؟؟ تا چند سال میتونه معلقش کنه؟یعنی نه طلاقش بده نه باهاش زندگی کنه...یا اگه بچه بالای 7 سال داشته باشه مرد بچه را ببره با خودش

اول مهریه را بگیره برای خودش....مهریه را که گرفت بره درخواست طلاق کنه...بعد مرده میتونه هم طلاقش نده ...

گلم تخصصیه اینا نمیدونم چی بگم فدات شم

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
چه جوری بایدثابت کنیم خودش وسایل هاشوبرداشته رفته

برید دفتر خدمات قضایی براش عدم تمکین بفرستید شکایت کنید میره تو ثناش خودش میبینه بعد دادگاه تشکیل میشه تو دادگاه بگید قبول میکنن حرفتونو اگر لازم شد شاهد ببرید

اینقدر اجرا گذشتن سکه سخته باید به ازای هر سکه 3 و نیم درصد هزینه دادرسی بدی

مطمعني؟؟؟يكي إز دوستام كلا ٢٥٠ داد اجرا گذاشت ٣٠٠ تومن هم داد كه ماشينش رو توقيف كنن هنوز هم يه ماه نميشه 

ببین خونه رو ترک نکن برگرد ولی کاری کن ک روت دس بلند کنه با دادو هوارت همسایه هارو با خبر کن بعد زنگ بزن پلیس بیاد شکایت نامه بنویسه

اینطوری بهت نفقه طعلق میگیره بشین خونت مهریتم بزا اجرا

اجرت المثل بگیر نفقتم بگیر خودش عین چی طلاق میده

نه بدون اجازه ترک خونه کردن به ضرر زنه. مثلا اگه دعوا بشه و همسایه‌ها شاهد باشن، بعد بره بعدا ادعا ...

بدون اجازه رفته 

قبل رفتن توکوچه سروصداراه انداخته همسایه ببینن خودش زتگ زده پلیس اومده 

یه خونه بابام به نامش کرده بوددوسال پیش خانوم الان ادعاکرده خونه های که به اسم من وداداشام هست هم چون مال بابام بدن بهش واسه مهریه اش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز