2777
2789
خوب استارتر چرا پدرت هر چه سریعتر مال و اموالش را به نام شما نمی کنه؟

همشونون چندسال به اسم ماست خانوم ادعاکرده بابام به خاطره اون به اسممون زده گفته بایداونهاروواسه مهریه بدن

یه خونه وماشین که نامشه اوناهارودادیم بهش نفقه ومهریه دادگاه هرچقدربگه بابام میده امادیگه خونه هایی ...

عزیزم خوب میتونه دیگه الان ماشین بابات راحت تو چند ساعت توقیف میکنه بعد خونه رو میتونه هر ملکی از بابات که سند داره رو بگیره اما نفقه رو شما میتونید عدم تمکین بزنید بهش ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشونون چندسال به اسم ماست خانوم ادعاکرده بابام به خاطره اون به اسممون زده گفته بایداونهاروواسه مهری ...

وا...قبل از دعوای اونا زده به اسمتون که...به نظر من سریعتر بفروشین اموال را برین به اسم خودتون یه جای دیگه بخرین...بگین اموالی که پدرمون بهمون داده را فروختیم...هیچ غلطی نمیتونه بکنه...مثلا تو این هفته همه را بفروشین برین یک جای دیگه سریعا به اسم خودتون بخرین

منظورتون اینه که زن شوهردار زنا کنه...اره فهمیدم چی می گین

بله فكر ميكنم تو اين حالت كه ثابت بشه حتي اگه شاكي خصوصي نداشته باشي خوده دولت شاكي ميشه و حكم هم كه مشخص هستش ولي رابطه نامشروع همون حرف زدن و چت هست كه تو اون حالت مهريه تعلق ميگيره

همشونون چندسال به اسم ماست خانوم ادعاکرده بابام به خاطره اون به اسممون زده گفته بایداونهاروواسه مهری ...

اگر بعد شکایت خانوم شما مالتون انتقال بدید میتونه تامین خواسته بده و توقیف کنه این کار جرم از نظر قانون 

عزیزم خوب میتونه دیگه الان ماشین بابات راحت تو چند ساعت توقیف میکنه بعد خونه رو میتونه هر ملکی از با ...

هیچی به اسم بابام نیست به جزحقوق وحساب بانکی که اونم توقیف کرده

یه خونه وماشین به اسم نامادریمه یه خونه ودوتاماشین به اسم داداشامه یه خونه به اسم منه

بله فكر ميكنم تو اين حالت كه ثابت بشه حتي اگه شاكي خصوصي نداشته باشي خوده دولت شاكي ميشه و حكم هم كه ...

عزیزم مهریه را وقتی که خطبه عقد را میخونن سر یک چیزی باهم قرار داد می کنن...موقع چت و زنا و دوستی هم با هم مگه صیغه ای و قراردادی با هم میبندن؟

تمام دیگه اموالی ک ب اسم شماهاس نمیتونه بگیره 

ولی اموالی ک ب اسم نامادریته برا خودش و میتونه مهریه رو هم بگیره از پدرت 

پدرت هرچی ب اسمش هست و حتی حساب بانکی داشته باشه و حقوقش رو میتونه از طریق اداره ثبت اسناد بگیردشون

اگر پدرتون حساب بانکی داره خالیش کنید رو حساب کسی دیگه 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
خب طبق همون توافق بايد مهريه رو بدن  آخرش رو متوجه نشدم

(رابطه نامشروع همون حرف زدن و چت هست كه تو اون حالت مهريه تعلق ميگيره) منظورم این قسمتی بود که گفتین...اینا از کجا شنیدین؟خیلی حرف چرتیه...

[QUOTE=167310228]تمام دیگه اموالی ک ب اسم شماهاس نمیتونه بگیره  ولی اموالی ک ب اسم نامادریته برا خودش و میتونه ...[/QUOTE

بابام توحسابش خیلی پول داشت امروزهمه روخالی کردبه حساب داداشم 

امکان داره ازتاریخش بفهمن به خاطره اون این کاروکرده

(رابطه نامشروع همون حرف زدن و چت هست كه تو اون حالت مهريه تعلق ميگيره) منظورم این قسمتی بود که گفتین ...

حرف من نيست شما سرچ كنين يا سوْال متوجه ميشين شايد من منظورمو درست نرسوندم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز