2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

126 بازدید | 19 پست

دوستای گلم یکم راهنمایی کنید منو پوستم چربه ومنافذ داره بااینکه ۲۳سالمه اما پوست صورتم شفاف و یکدست نیست ،چیکارکنم واسه اینکه پوستم یمقدار بهتربشه؟البته یه اسکارب ام کیو دارم که دکتر داده دوماهه استفاده میکنم ویه ژل شستشوی الیوکس گرفتم ،کرم آبرسان بگیرم یانه؟؟چه مارکی خوبه؟؟؟؟

دوستان تو اینستا یک ژلی بود میزد تمام منافذ وخال خالی های ریز روی پوست رو میبرد واقعیه؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو استفاده کردم پوستم یکم سرحال شد منافذم ی مدت بود باز شده بود بسته شدن تقریبا کلی پاکسازی هم کرد از تو منافذ دماغم و گونه هام آلودگی و جوشای سر سیاه رو کشید بیرون

صورتتو  تمیز بشور

سفیده تخم مرغ  رو جدا کن

یکم هم بزن کف کنه

بعد بزن به پوستت

بعد ی لایه دستمال کاغذی بزن 

دوباره رو دستماله سفیده بزن

بزار خشک شه تقریبا ی ساعت طول میکشه خشک شه

بعد از پایین به بالا بکش در بیاد 

هفته ای ی بار بزار چون لایه برداره

البته میتونی روزای دیگ سفیده باقی مونده رو بزنی به صورتت بدون دستمال

قبلش صورتت رو بخور بدی خیلی بهتر منافذت تمیز میشه 

پرورده کوردم❤

کرم ابرسان وُچه عالیه 

کرم دورچشم هم بزن

یه تونر مخصوص پوستتو بگیر برای منافذ عالیه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من اینو استفاده کردم پوستم یکم سرحال شد منافذم ی مدت بود باز شده بود بسته شدن تقریبا کلی پاکسازی هم ...

یک ساعت بمونه؟؟؟ اخه میگن ده دیقه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برگ آلوئه ورا  هم بخر هر شب قبل از خواب بزن صورتت بزار خشک شه بشور  تا شب هم میتونی بزاری ...

من شنیدم خوده گیاه الوئه ورا خوب نیس.ترکیباتی داره ک سمیه واسه پوست.البته تودم قبلا استفاده میکردم اینو شنیدم گذاشتم کنار

یک ساعت بمونه؟؟؟ اخه میگن ده دیقه

آخه این تا خشک بشه خیلی طول میکشه

برا همین میگن ی بار در هفته ولی خداییش پاک میکنه هاااا😍

من تا دو روز میرم ورق دستماله رو نگا میکنم آلودگی و جوشای سر سیاه رو میبینم روحیه میگیرم😂

ولی بقیه ماسکا بین ۱۰ دقه الی ی ربع 

پرورده کوردم❤
من شنیدم خوده گیاه الوئه ورا خوب نیس.ترکیباتی داره ک سمیه واسه پوست.البته تودم قبلا استفاده میکردم ا ...

والا چی بگم گلی 

الان تازه دارن تشویق میکنن ک رانی و کمپوتشو درست کنین بخورین😐 البته نوع خوراکیشو 

از ی طرفم اگ سمی باشه توی مواد اصلی بیشتر آب رسان ها و لوازم مراقبتی و آرایشی قرار نمیگیره 

پرورده کوردم❤
والا چی بگم گلی  الان تازه دارن تشویق میکنن ک رانی و کمپوتشو درست کنین بخورین😐 البته نوع خورا ...

اره اخه میگن کارخونه ای ها ناخالصیشو جدا میکنن.من خودم واسه پوست و موهام استفاده میکردم.اما از وقتی شنیدم ترسیدم.

آخه این تا خشک بشه خیلی طول میکشه برا همین میگن ی بار در هفته ولی خداییش پاک میکنه هاااا😍 من تا د ...

اره واقعا خییلی حس خوبیه 😍 منم از خیلیا شنیدم برای منافذ و شلی پوست عااالیه حتما باید امتحان کنم پس میزارم یه ساعت بمونه ممنون گلم😍